Søk etter karrieremuligheter

Bærekraft

Bærekraft handler om å være relevant ved å skape endringer. Det innebærer å respektere både mennesker og planeten vår i dag uten å sette morgendagens behov på spill.

Kle hele verden & hjelp oss å gjøre mote mer bærekraftig. Vær deg selv & mer i H&M

I H&M er vi stolte av å hjelpe kunder til å se bra ut og føle seg vel. Denne følelsen av å ha et formål motiverer oss til å få hver eneste handling til å telle. Det inspirerer oss til å gjøre et positivt inntrykk på alle som kommer i kontakt med merkevaren vår og med de ansatte.

Det målrettede arbeidet vårt strekker seg videre utover kundene våre. Vi har over  5,000 butikker over hele verden og størrelsen og omfanget vårt betyr at vi har et enormt ansvar for å skape en positiv innvirkning på hele verdikjeden. Vi har vært opptatt av å implementere miljømessige og sosiale bærekraftsprinsipper i alle aspekter av virksomheten vår i over to tiår. Vi er opptatt av bidra til noe positivt.

"I H&M har vi gitt oss selv i oppgave å gjøre mote bærekraftig og å gjøre bærekraft moteriktig. Vi ønsker å hjelpe folk med å uttrykke personligheten sin og å føle seg stolte av det de har på seg. Jeg er veldig glad for å se fremgangen vi har gjort så langt og hvordan dette vil gjøre det mulig for oss å gi deg et enda bedre tilbud – og å skape en mer bærekraftig motefremtid", sier Karl-Johan Persson, Chairman of the Board, H&M Group.

Vi har forpliktet oss 100% til å lede endringen mot en mer bærekraftig moteindustri. For å finne ut mer om bærekraftsarbeidet vårt, gå til 

hm.com/hm-sustainability
hmgroup.com/sustainability