Søk etter karrieremuligheter

Ubegrensede karrieremuligheter

Da vi er i konstant vekst, er vi alltid på utkikk etter talenter – innen alle områder i selskapet.
Bli med oss i et inspirerende, fartsfylt, spennende og stadig skiftende miljø der dine karrieremuligheter er uendelige.

Vi har tiltro til våre medarbeidere og oppmuntrer alltid nye initiativ og idéer. Sammen med opplæring, veiledning og oppfølging gir det deg et uendelig potensial for en suksessrik – og internasjonal – karriere hos H&M. Målet vårt er at en jobb hos H&M skal være mer enn bare en jobb – det er begynnelsen på en karriere full av muligheter.


Møt våre medarbeidere

En lysende karriere med forfremmelse og personlig utvikling – møt Paul
Fra butikkmedarbeider til global HR-direktør – møt Sanna
Alle nye stillinger medfører nye utfordringer og muligheter – møt Silky

Din karriere hos oss

Karrieren din hos oss kan utvikles på mange måter. Via interne rekrutteringer og arbeidsrotasjon, hvor man beveger seg mellom oppgaver og tar større ansvar, er det store muligheter for utvikling både profesjonelt og personlig. Vi arbeider i flere markeder verden over, og vår store vekst fører med seg mange muligheter for internasjonale arbeidsoppgaver. 

Hos H&M er det ingen fastsatte karriereveier. Vi oppfordrer deg til aktivt å delta i karriereutviklingen din. Gjør du en god jobb her og nå og praktiserer verdiene våre, så kan du være vår framtidige stjerne!


Alle utgjør en forskjell

Verdiene våre – H&Ms holdning og sjel – skaper et gjensidig bånd mellom H&M-ansatte verden over. Ved å oppfylle ansvaret du har, og ved å sette verdiene våre ut i livet, bidrar du til suksessen vår uavhengig av hvilken rolle du har. Kort sagt: HVA du gjør er like viktig som HVORDAN du gjør det. Dette skaper en arbeidsplass hvor alle og enhver fungerer som rollemodell og utgjør en forskjell.


Verdidrevet ledelse

Hos H&M handler ledelse om å inspirere, delegere, respons og motivasjon. Våre ledere går foran som gode eksempler, og motiveres alltid av verdiene våre og ambisjonen vår om at forretningsvirksomheten og menneskene hos oss skal utvikle seg.

De fleste lederne våre er rekruttert internt, og vi tilbyr opplærings-, coaching- og rådgivningskurs for å styrke utviklingen deres. 

H&M bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen når du besøker nettsiden vår. Ved at du fortsetter å bruke våre tjenester, forutsetter vi at du godtar dette. Les mer om cookies.