Søk etter karrieremuligheter

En av Europas Beste Arbeidsplasser

H&M er, av Great Place to Work®, blitt anerkjent som en av de 10 beste arbeidsplassene i Europa.

Selskapene som står på deres liste over Europas Beste Arbeidsplasser er blitt rangert av sine ansatte som selskaper som har utmerkede retningslinjer og fremgangsmåter som oppmuntrer til en tillitsfull arbeidskultur – en prestasjon å være stolt over!

H&Ms unike selskapskultur er skapt av våre bemerkelsesverdige ansatte.  Ved å sørge for en morsom, kreativ og dynamisk arbeidsplass hvor samarbeid er det mest essensielle, kan vi utvikle oss i sammen.


Om Great Place to Work®

Great Place to Work® er et globalt research-, konsulent- og opplæringsfirma som hjelper organisasjoner å identifisere, skape og bevare gode arbeidsplasser gjennom utviklingen av en kultur med høy gjensidig tillit. Great Place to Work jobber for forretningslivet, ideelle organisasjoner og stat og kommune i 51 land.

Hva er egentlig listen «Europas Beste Arbeidsplasser»?

Den årlige listen over Europas Beste Arbeidsplasser anerkjenner organisasjoner i Europa som ønsker å bevare en kultur med høy gjensidig tillit for sine ansatte. Land som er inkludert i rankingen er Østerrike, Belgia, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Hellas, Irland, Italia, Luxembourg, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Spania, Sverige, Sveits, Tyrkia og Storbritannia.

Mer enn 2300 selskaper deltok i landsomfattende undersøkelser. Blant disse ble 100 av Europas Beste Arbeidsplasser funnet.

H&M bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen når du besøker nettsiden vår. Ved at du fortsetter å bruke våre tjenester, forutsetter vi at du godtar dette. Les mer om cookies.