Søk etter karrieremuligheter

Så klart det er fordeler!

Hos H&M bryr vi oss om våre medarbeidere. Det er viktig for oss at du føler deg verdsatt og godt behandlet på alle måter. I lengden er det din trivsel og motivasjon som er nøkkelen til vår suksess. I praksis betyr det at våre medarbeidere over hele verden har mange fordeler. Ta en titt på dem!


Bruk enda mindre penger

Som du allerede vet, er prisene hos H&M svært gode – men når du er ansatt er de enda bedre! Alle våre ansatte får personal rabatt når de handler hos H&M – over hele verden.


Dra fordel av vår suksess

H&Ms Intensivprogram, HIP, oppfordrer og belønner våre ansattes daglige engasjement, og lang og tro tjeneste gjennom mange år. En første donasjon fra styreleder, Stefan Persson og familien, sammen med fremtidige bidrag fra H&M-konsernet, vil bli jevnt fordelt til våre ansatte over tid – uavhengig av stilling og lønn. Du som ansatt vil kunne dra nytte av H&Ms verdivekst på samme måte som aksjonærene våre gjør. Les mer!


Opplæring og utvikling

H&M tilbyr intern opplæring på alle nivå. Vi vil at H&M skal være et sted der våre ansatte føler seg verdsatt og får mulighet til å utvikle seg. Dette oppnår vi både gjennom intern jobbrotasjon og ved forfremmelsesmuligheter, og også ved å tilby internasjonale muligheter. Vi tilbyr også program med introduksjonsopplæring for sales advisorer, avdelingsledere, visual merchandisere og butikksjefer.


Evalueringer og åpen dialog

Vi mener at tilbakemelding og arbeidsvurderinger er essensielt for våre ansattes utvikling og tilfredshet. Våre årlige evalueringer og lønnsvurderinger er bare noen av verktøyene vi bruker for å sørge for deres vekst. For oss er de ansattes personlige og yrkesmessige utvikling en vesentlig del av H&Ms utvikling. Sammen kan vi bygge videre på selskapets suksess.