Søk etter karrieremuligheter

Hallo studenter!


Kombiner studier og jobb

Vi mottar mange forespørsler fra studenter som vil jobbe deltid eller i ferier. Og: Ja – deltidsjobb i en av butikkene våre er en flott start på karrieren din hos H&M. Det er en perfekt måte å bli kjent med oss på, og en slik stilling kan utvikle seg til fulltidsjobb eller en internasjonal karriere. Velkommen til en hyggelig og fordomsfri arbeidskultur med fleksible arbeidstider og massevis av personlig ansvar!


Praktikantstillinger og opplæringsprogrammer

I noen av virksomhetslandene våre kan du jobbe som trainee i butikken, og fra tid til annen dukker det opp muligheter til å søke på praktikantstillinger og opplæringsprogrammer på kontorene våre. Slike stillinger blir kunngjort under Stilling ledig.

På hovedkontoret vårt i Sverige tilbyr vi praktikantstillinger og opplæringsprogrammerinnenfor for eksempel Business Controlling, IT og Innkjøp og Design. Gå inn på den svenske karrieresiden for å finne ut mer.


Skrive en avhandling eller essay?

Er du interessert i å skrive en avhandling eller essay om H&M? Kjempebra! Beklageligvis kan vi ikke delta aktivt da vi ikke har tiden eller ressursene som trengs for å gi prosjektet den oppmerksomheten det fortjener. Imidlertid håper vi du finner mange opplysninger, statistikk og annen nyttig informasjon her på hm.com.