Zoek naar vacatures

Visual merchandiser


Laat de winkel er goed uitzien & zorg dat de klanten er geweldig uitzien

De rol van Visual Merchandiser is creatief en dynamisch. Als modefanaat houd je de nieuwste trends in de gaten. Styling en kledingpresentatie zijn je specialiteiten. De klant staat centraal bij alles wat jij en je team doen. Je creativeit en commerciële ingesteldheid helpen je een inspirerende, relevante en handige shoppingervaring te creëren. 

Zeggen dat mode je passie is, is licht gesproken. Je kent alle trends en hebt een goed oog voor het presenteren van onze collecties op een inspirerende en commerciële manier. We zijn op zoek naar een geweldige teamspeler en een persoon boordevol inspiratie die ook anderen weet te inspireren. Je staat graag in het middelpunt van alles en oefent graag een job uit die elke dag verschillend is.

Het is jouw job om onze kleding op een aantrekkelijke manier te presenteren en verkoopactiviteiten op te volgen om te verzekeren dat onze look succes hebben. Je zult verantwoordelijk zijn voor etalages en de displays in de winkel en ervoor zorgen dat de winkel in alle opzichten leuk en modieus is. Je zult ook je collega’s in de winkel trainen en coachen over visual merchandising en kledingpresentatie. Je bent geïnspireerd om een positieve indruk te maken op iedereen die in contact komt met ons merk en ons personeel. Het drijft je ervoor te zorgen dat iedereen er goed uitziet en zich goed voelt.

Laat de winkel er goed uitzien & zorg dat de klanten er geweldig uitzien.
Wees een Visual Merchandiser & meer bij H&M