Zoek naar vacatures

Sales advisor


Zorg dat klanten zich welkom voelen & voel je welkom om jezelf te zijn

In de ogen van onze klanten ben jij H&M! Je bent vriendelijk, stijlvol en werkt graag met mensen. Je maakt een groot verschil in de H&M-winkel. Geweldige klantenservice en stijladvies geven, houdt je de hele dag actief. 

Sales Advisor is een van onze belangrijkste functies en een geweldige manier om je avontuur bij H&M te beginnen. Veel van onze managers zijn begonnen op de winkelvloer. 

Op de winkelvloer draait alles om uitstekende klantenservice. Als Sales Advisor bent je een multitasker die graag rechtstaat. Je bent ook een positieve, vriendelijke persoon met een fantastisch stijlgevoel. Je hebt geweldige organisatieskills en werkt graag met een team mensen die net zo extravert en geïnteresseerd zijn in mode als jij.

In de winkel werken betekent H&M representeren. Je inspireert, leidt en helpt onze klanten op elke manier. Of het nu op de winkelvloer, in de paskamers of aan onze kassa’s is – je werkt met mode en mensen. Geweldige klantenservice betekent ook binnenkomende kledingstukken verwerken en ervoor zorgen dat de winkel er aantrekkelijk uitziet. En natuurlijk, volledig op de hoogte blijven van al onze campagnes en verkoopactiviteiten. Je krijgt de kans om dingen te realiseren. Als je op zoek bent naar avontuur, vind je bij H&M een boeiende reis. 

Zorg dat klanten zich welkom voelen & voel je welkom om jezelf te zijn.
Wees Sales Advisor & meer bij H&M