Zoek naar vacatures

Teamcoach online klantenservice

Teamcoaches op de klantenservice hebben een hele belangrijke functie. Op onze afdeling komen elke dag honderden vragen binnen en dit betekent dat de teamcoach klantgericht en positief moet zijn en uitstekende service moet verlenen en tegelijkertijd zijn of haar team moet coachen om dit ook te doen.

Wij zoeken teamcoaches die zich verantwoordelijk voelen voor de ontwikkeling van hun team en hun afdeling. Je beschikt over uitstekende leidinggevende vaardigheden en je bent georganiseerd, efficiënt en praktisch. Je energie is aanstekelijk, je motiveert en inspireert en je weet hoe je je team zo kunt leiden dat de resultaten en de service aan het niveau van H&M voldoen. Je beschikt bovendien over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Jouw taak is om een uitstekende, langdurige relatie op te bouwen met klanten en om je klantenserviceteam van zo'n 15 mensen te trainen. Je plant en evalueert alle activiteiten en doelen in overleg met je team en je managers – dit alles met als doel de verkoop en winstgevendheid via uitstekende klantenservice te maximaliseren. Verder zorg je ervoor dat onze routines altijd worden gevolgd.

Kun je niet wachten om te beginnen? Dit is jouw kans op een geweldige carrière.