Zoek naar vacatures

Werken in Productie

Onze klanten moeten erop kunnen vertrouwen dat alles wat ze bij H&M kopen, is ontworpen, geproduceerd en gedistribueerd met respect voor mens en milieu.

In Productie wordt door medewerkers met verschillende functies samengewerkt om het idee voor een ontwerp te transformeren tot een eindproduct. Ze zijn werkzaam in de markten waar onze grondstoffen vandaan komen, zijn het belangrijkste aanspreekpunt voor de lokale leveranciers en handelen de doorlooptijden samen met alle andere aspecten van de orders af.

Zoek jij productie werk in een bepaald land? Verander dan de instellingen op deze site naar het land van jouw keuze:  Bangladesh, Bulgarije, Cambodja, China, Ethiopië, India, Indonesië,  Italië, Korea, Pakistan, Portugal, Roemenië; Sri Lanka, Zweden, Turkije of Vietnam. De globale functies gericht op productie zijn gevestigd in Zweden.

Quotations merchandiser

Ben jij goed in onderhandelen en heb je een passie voor mode? Dan is deze functie misschien echt iets voor jou!

Lees meer over werken als quotations merchandiser.

Business controller

Ben jij een analist met een scherpe blik en kun je goed met mensen omgaan? Dan is deze functie misschien echt iets voor jou!

Lees meer over werken als business controller.

Garment technician

Kun jij goed focussen op technische details en maten om kleding te ontwikkelen van de hoogste kwaliteit? Dan is deze functie misschien echt iets voor jou!

Lees meer over werken als garment technician.

Inkoper

Kun jij met jouw strategisch inzicht de beste wereldwijde deals sluiten? Dan is deze functie misschien echt iets voor jou!

Lees meer over werken als inkoper.

Product manager

Beschik jij over de juiste vaardigheden om productieteams optimaal te laten presteren? Dan is deze functie misschien echt iets voor jou!

Lees meer over werken als product manager.

Sustainability auditor

Vind jij het promoten en bewaken van duurzame productiewerkwijzen bij onze leveranciers iets om trots op te zijn? Dan is deze functie misschien echt iets voor jou!

Lees meer over werken als sustainability auditor.