Zoek naar vacatures

Distributie centrum manager

Bezoek het distributiecentrum

Als distributie centrum manager op de afdeling Logistiek ben je verantwoordelijk voor een drukke afdeling in het magazijn. Je belangrijkste verantwoordelijkheid is het leveren van de goederen. Verder coach je een team van collega's bij hun belangrijke taak om onze winkels over de hele wereld te bevoorraden.

Ben jij een zelfverzekerd en sociaal rolmodel met ondernemersgeest? Wij zoeken mensen die weten hoe ze een team moeten motiveren en coachen, die ambitieus zijn en uitstekende leidinggevende vaardigheden hebben en die bovendien van nature teamspelers zijn die luisteren naar de mensen om zich heen.

De servicegerichte rol van distributie centrum manager op de afdeling Logistiek betekent dat je het belang begrijpt van werving, training en ontwikkeling van je team, van het nemen van financiële verantwoordelijkheid met regelmatig terugkerende evaluaties en van het efficiënt plannen en organiseren van je afdeling. Maar je begrijpt ook dat het belangrijk is om plezier te hebben in je werk en ervoor te zorgen dat je teamleden altijd een glimlach op hun gezicht hebben.