Zoek naar vacatures

Visual

Het Visual Department werkt op verschillende gebieden aan het verbeteren van de winkelervaring door onze fashion en campagnes op een visueel inspirerende manier te presenteren.

Ze zorgen ervoor dat onze collecties er op hun best uitzien, door expressieve campagnes te bedenken, onze displays in de winkels te optimaliseren en spannende etalages te creëren.

Momenteel werken er bij de afdeling 80 creatieve talenten in verschillende functies zoals Creators, Stylists en Project Managers.

Het Visual Department bestaat uit vijf teams met verschillende expertises die allemaal samenwerken om het best mogelijk resultaat te behalen!

  • Presentation & Styling Team - Werkt nauw samen met het inkoopkantoor om de presentatie en styling te optimaliseren. Dit team bepaalt de wereldwijde visuele richtlijnen en werkt aan zowel de huidige als aan toekomstige collecties.
  • Window Design Team - Het Window Design Team is verantwoordelijk voor het creëren van de best mogelijke campagne-follow-up in onze winkels; inclusief het ontwerp van de etalages.
  • Production Team - Het Production Team is verantwoordelijk voor de inkoop en productie van kwaliteitsproducten voor onze winkels, tegen de beste deal. Het team streeft naar innovatieve, duurzame en commercieel sterke set-ups die de impact op de verkoop en het merk/concept maximaliseren.
  • Planning & Information Team - De belangrijkste taken van dit team zijn het stimuleren van de commerciële planning, het ontwikkelen van onze campagnes, het verbeteren van de winkelervaring en het creëren van inspirerende informatie voor winkel- en landenteams.
  • Country support & Talent Team - Dit team reist over de hele wereld om de landenteams te ondersteunen met visuele implementaties en om de beste praktijkervaringen te delen.

Simpel gezegd... het Visual Department creëert een geweldige winkelervaring door onze collecties en campagnes op de best mogelijke manier te laten zien!