Zoek naar vacatures

Merchandising

Om op de Merchandising-afdeling te werken heb je commercieel inzicht en analytische vaardigheden nodig, en de ambitie om een verschil te maken. Onze teams bestaan uit Merchandise Managers en het Hoofd Merchandising. Samen zorgen we voor een optimaal voorraadbeheer en zoeken we naar manieren om de omzet te maximaliseren, zodat H&M haar klanten over de hele wereld de beste fashion en winkelervaring kan blijven bieden.

Om tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten ontwikkelen we strategieën voor onze verschillende concepten, zoals Dames, Heren, Kinderen, Divided, Home en Beauty, en zorgen we ervoor dat ons aanbod perfect aansluit op de vraag in de verschillende markten. In samenwerking met andere afdelingen, zoals Visual en Marketing, zorgen we voor de concrete uitvoering van de plannen en coachen we onze collega’s in de winkels om de beste verkoopkansen te creëren.

Kortom, werken op de afdeling Merchandising betekent dat je allround inzicht krijgt in alle aspecten van onze business. Hiervandaan kun je met je carrière alle kanten op.