Zoek naar vacatures

Finance and Accounting

De wereldwijde afdeling Finance and Accounting vormt de kern van ons bedrijf. Wij zijn verantwoordelijk voor alles van het betalen van facturen tot het waarborgen van de geldstroom binnen het bedrijf. We zijn ook verantwoordelijk voor alle financiële aspecten van de uitbreiding van het bedrijf.

Binnen onze afdeling zijn er veel verschillende rollen – allemaal met hun eigen grote verantwoordelijkheid. Sommigen van ons zijn betrokken bij strategische oplossingen voor transfer pricing, anderen bij de uitbreiding naar nieuwe markten, weer anderen houden zich bezig met onze facturen. Wij zijn een groep met zeer ambitieuze accountants, accounting controllers, accounting clerks en salarisadministrateurs met een passie voor ondernemen. Ons team is betrokken bij elke stap op weg naar het succes van H&M – van het kleinste financiële aspect tot uitdagingen rond internationale belastingen.

Met andere woorden: de afdeling Finance and Accounting zorgt ervoor dat H&M de financiële kennis en middelen heeft die nodig zijn om te blijven groeien en om fashion toegankelijk te maken.