Zoek naar vacatures

Communicatie en Pers

Op de afdeling Communicatie en Pers worden we voortdurend met nieuwe, spannende uitdagingen geconfronteerd. We werken op mondiaal niveau vooral op het gebied van mediabetrekkingen, fashion-PR, interne communicatie en investorrelations. We werken samen met alle afdelingen op het hoofdkantoor en met lokale communicatiedeskundigen in al onze markten.

De verschillende teams binnen de afdeling werken samen om ervoor te zorgen dat onze interne en externe communicatie altijd duidelijk, relevant en consistent is. We plannen, coördineren en ondersteunen het bedrijf met verschillende communicatiekanalen:

  • Interne communicatie – Richt zich op interne bedrijfscommunicatie, -informatie en -inspiratie.
  • Mediabetrekkingen – Is 24 uur per dag beschikbaar voor media over de hele wereld.
  • Fashion-PR – Organiseert mondiale pr-activiteiten en ontwikkelt strategieën om ons design en onze fashion onder de aandacht te brengen.
  • Investorrelations – Zorgt ervoor dat onze financiële informatie duidelijk wordt gecommuniceerd via onze verschillende interim-rapporten.

Kort samengevat: de afdeling Communicatie en Pers is de stem van H&M die informeert, inspireert en communiceert met onze medewerkers en met de buitenwereld.