Zoek naar vacatures

Duurzaamheid

Duurzaamheid gaat over het relevant blijven door een kracht van verandering te zijn. Het betekent dat we vandaag de dag zowel de mensen als de planeet moeten respecteren zonder de behoeften van morgen in gevaar te brengen.

Kleed de hele wereld & help mode duurzamer te maken. Wees jezelf & meer bij H&M

Bij H&M zijn we trots dat we klanten er goed kunnen laten uitzien en zich goed kunnen laten voelen. Dit gedeelde doelbewustzijn motiveert ons om elke actie te laten meetellen. Het inspireert ons om een positieve indruk te maken op iedereen die in contact komt met ons merk en ons personeel. 

Ons doelbewust werk reikt verder dan onze klanten. Met meer dan  5,000 winkels over de hele wereld betekent onze omvang en schaal dat we een enorme verantwoordelijkheid hebben om een positieve impact te creëren in onze hele waardeketen. Al meer dan twee decennia zetten we ons volledig in om de principes van ecologische en sociale duurzaamheid in elk aspect van ons bedrijf te verankeren. Wij zetten ons in om goed te doen.

"Bij H&M hebben we onszelf de uitdaging gegeven om uiteindelijk mode duurzaam en duurzaamheid modieus te maken. We willen mensen helpen hun persoonlijkheid te uiten en trots te zijn op wat ze dragen. Ik ben erg enthousiast over de vooruitgang die we tot nu toe hebben geboekt en hoe dit ons zal helpen om jullie een nog beter aanbod te doen – en een duurzamere modetoekomst te creëren", zegt Karl-Johan Persson, Chairman of the Board, H & M Hennes & Mauritz AB. 

We zijn 100% toegewijd aan het leiden van de verandering naar een duurzamere mode-industrie. Ga voor meer informatie over ons duurzaamheidswerk naar hm.com/hm-sustainability

hm.com/hm-sustainability
hmgroup.com/sustainability