Zoek naar vacatures

Wees jezelf & meer bij H&M

Bij H&M geloven we dat het mogelijk is te vinden waar je van houdt. We bieden je de ruimte om te creëren en ruimte om te groeien – een plek waar je je thuis kunt voelen en echt jezelf kunt zijn. Je sluit je aan bij een team dat vol leven zit in een bedrijf dat net zo goed aanvoelt als het eruit ziet. Bij H&M geloven we dat het mogelijk is omdat we het samen mogelijk maken.


We verwelkomen iedereen

Onze cultuur is verbonden door gemeenschappelijke waarden. We weten dat we onze beste resultaten bereiken wanneer mensen zich vrij voelen om zichzelf te zijn. Wij erkennen de bijdrage die ieder individu kan leveren aan ons gezamenlijke succes. Voeg je eigen unieke stem toe aan H&M – samen kunnen we wonderen verrichten.

Bij H&M moedigen we je aan jezelf te zijn en anderen te respecteren om wie ze zijn. Onze diversiteit maakt ons sterk en creëert een inclusieve en verwelkomende werkplek waar iedereens individualiteit sterk gewaardeerd wordt. Wanneer een geweldige mix van mensen samenkomt en ze hun kennis, ervaring en ideeën delen, kunnen we klanten over de hele wereld inspireren en aantrekken.

H&M is een eerlijke en gelijkwaardige werkgever. Wij zetten ons in voor een veilige en aantrekkelijke werkplek waar alle werknemers worden erkend, zich gewaardeerd voelen en met respect worden behandeld.

Ons sociaal beleid is een aanvulling op de waarden van het bedrijf en verduidelijkt de rechten en plichten van alle werknemers op het gebied van wederzijds respect, gelijke rechten, discriminatie en intimidatie.


Ontdek een boeiende reis bij H&M

Als een van 's werelds grootste modewinkels willen wij de plaats van het mogelijke zijn en de place to be. Naast onze klantgerichte mentaliteit krijgt iedere werknemer van H&M kansen voor professionele en persoonlijke groei. We geven je de kracht, het vertrouwen en de uitdaging om je eigen pad te verkennen en je eigen verhaal te schrijven. Wij geloven in het geven van verantwoordelijkheid aan mensen in een vroeg stadium en  wij geven een sterk gevoel van ownership.

Welke rol je ook speelt bij H&M, je vindt er mensen die verbonden zijn door een gedeelde passie voor stijl, creativiteit en resultaten. We werken er allemaal aan om onze klanten er goed uit te laten zien en zich goed te laten voelen!  Onze ondernemingsgeest stimuleert mensen om moedig te zijn, de norm uit te dagen en buiten de lijntjes te kleuren. We zijn actiegerichte probleemoplossers. De dynamische, snel veranderende mode-industrie vraagt om veerkracht, moed en flexibiliteit. Je krijgt de kans om dingen te realiseren. Als je op zoek bent naar avontuur, vind je bij H&M een boeiende reis.  

Onze opmerkelijke werknemers zijn wat ons onderscheidt.  Wij erkennen de bijdrage die ieder individu kan leveren aan ons gezamenlijke succes. Dankzij getalenteerde Sales Advisors, Visual Merchandisers, Pattern Makers, Designers, Business Analysts en vele anderen hebben we in een verbazingwekkende snelheid kunnen groeien en hebben we nu meer dan 5,000 winkels in meer dan 74 markten wereldwijd. 


Onze waarden – Onze kern 

Bij H&M zijn we zorgzaam! We geven om onze klanten en om elkaar. We maken graag plezier – dat zie je aan de manier waarop we werken.

Onze waarden weerspiegelen het hart en de ziel van H&M. Zij bepalen wat er nodig is om hier te werken en hoe we de dingen doen. Wanneer we met collega's en klanten over de hele wereld communiceren, helpen onze waarden om ons te ontwikkelen en te groeien, om de plaats van het mogelijke te worden en de place to be... WE ZIJN ÉÉN TEAM 

WE GELOVEN IN MENSEN
ONDERNEMINGSGEEST
CONSTANTE VERBETERING
KOSTENBEWUST
RECHTUIT EN OPENHARTIG
HOUD HET SIMPEL

Doe mee aan onze quiz om te weten te komen of je de H&M Mindset deelt.