Zoek naar vacatures

Schrijf je eigen verhaal

Begin met het leren van nieuwe dingen & ontdek alles wat je kunt zijn. Wees jezelf & meer bij H&M

Bij H&M geven we je de kracht, het vertrouwen en de uitdaging om je eigen pad te verkennen en je eigen verhaal te schrijven. Wij geloven in het geven van verantwoordelijkheid aan mensen in een vroeg stadium om een sterk gevoel van eigenaarschap en verantwoordelijkheid te creëren. Ons bedrijf is jouw bedrijf. Als jij groeit, groeien wij.  

Bij H&M geloven we dat het mogelijk is te vinden waar je van houdt. Omdat wij geloven dat wij de plaats van het mogelijke zijn en de plaats waar je moet zijn, betekent dit dat er geen vast pad is. We moedigen je aan om een actieve rol te spelen in je loopbaanontwikkeling. Door goed werk te leveren en onze waarden in de praktijk te brengen, kunnen we alles mogelijk maken!

Er zijn vele manieren om je carrière bij ons verder te ontwikkelen. Goede mogelijkheden om zowel professioneel als persoonlijk te groeien worden geboden door interne vooruitgang, door het aanleren van verschillende vaardigheden, door van functie te veranderen en door nieuwe verantwoordelijkheden op zich te nemen. Bij H&M heb je de kans om een breed scala aan mogelijke functies te verkennen die je overal ter wereld kunnen brengen.  


Voeg je eigen unieke stem toe

Onze waarden vormen een gemeenschappelijke band tussen H&M-medewerkers wereldwijd. Ongeacht je rol draag je bij aan het succes van H&M door je verantwoordelijkheden te nemen en onze waarden na te leven.  Simpel gezegd: HOE je dingen doet is net zo belangrijk als WAT je doet. Dit creëert een werkplek waar iedereen in het team belangrijk is en iedereen een verschil kan maken.  


Leid de weg

Bij H&M gaat leiderschap over inspiratie, delegatie, feedback en motivatie. Onze leiders geven het goede voorbeeld – ze worden gedreven door onze waarden en ambitie om onze werknemers en ons bedrijf te helpen groeien.

Veel van onze leiders werden intern gerekruteerd. We bieden trainings-, coaching- en mentorprogramma's aan om de ontwikkeling van onze werknemers te ondersteunen. Bij H&M vind je continue leermogelijkheden en collega's die je stimuleren en ondersteunen. 

Durf een leider te zijn!


 Training en ontwikkeling

Bij H&M is leren een onderdeel van onze cultuur. We bieden inspirerende interne trainingen voor elke functie. We willen een plek zijn waar onze werknemers zich gewaardeerd voelen en de kans krijgen om zich te ontwikkelen. Daarom bieden we al onze werknemers een trainingsprogramma aan ter introductie.  

Wij geloven sterk in interne roulatie en interne ontwikkeling. We zijn actief in vele markten over de hele wereld. Onze sterke expansie creëert veel mogelijkheden voor internationale opdrachten.


Evaluaties en open dialogen

Een van onze kernwaarden is dat we rechtuit en ruimdenkend zijn. Dit betekent dat we een sterke feedbackcultuur hebben.  Regelmatige evaluaties en dialogen zijn cruciaal voor de ontwikkeling en tevredenheid van onze werknemers.  Jaarverslagen en individuele ontwikkelingsplannen ondersteunen de groei van onze werknemers.  De persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers is een integraal onderdeel van de ontwikkeling van H&M, om zo de plaats te worden van het mogelijke en de plaats waar je moet zijn...