Zoek naar vacatures

A Great Place to Work

Het is mogelijk om te werken bij een van Nederlands beste werkgevers! In 2017 is H&M door Great Place to Work® opnieuw uitgeroepen tot ‘Best Workplace’ en we zijn het er roerend mee eens: het is geweldig om bij H&M te werken. Wat H&M een Great Place to Work® maakt, is dat we eindeloze carrièremogelijkheden bieden en dat we iedere dag onze waarden naleven.

Bij H&M geloven we in mensen, en zijn we altijd op zoek naar nieuwe talenten. Vanaf de eerste werkdag creëren we voor jou een omgeving waarin je de ruimte krijgt je te ontwikkelen. Onze collega’s zijn de reden van het succes van H&M. Teamwork, ontwikkeling, een open cultuur en vooral heel veel ‘fun at work’, staan bij H&M centraal.

Het is dankzij hen dat we allemaal met plezier naar ons werk gaan, en dat we met trots mogen zeggen dat we een Great Place to Work® zijn.


Over Great Place to Work®

Great Place to Work® Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de positieve antwoorden op een vragenlijst van 58 stellingen en de evaluatie van het werkgeversbeleid wordt de lijst van Best Workplaces van Nederland bepaald.

Al meer dan 25 jaar helpt Great Place to Work® wereldwijd organisaties bij het worden en blijven van een Great Workplace. Jaarlijks doen wereldwijd 6.000 organisaties mee aan dit onderzoek, die circa 12 miljoen medewerkers representeren. Daarmee is het het grootste onderzoek in zijn soort.

Ga voor meer informatie over Great Place to Work® naar greatplacetowork.nl