Zoek naar vacatures

FAQ

Heb je nog vragen? Hier volgen een paar vragen die vaak gesteld worden aan H&M. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Neem contact met ons op. We helpen je graag.


Hoe kan ik solliciteren naar een vacature bij H&M?

We accepteren alleen sollicitaties via hm.com en we vragen je het sollicitatieformulier te gebruiken: klik gewoon op de functie waar je in geïnteresseerd bent.


Wat is de minimumleeftijd om bij H&M te werken?

Je moet minimaal 15 jaar oud zijn.


Is het bij H&M mogelijk om alleen in het weekend te werken?

Nee, dat is helaas niet mogelijk omdat we veel tijd steken in de training van elke nieuwe medewerker. Daarom zijn we op zoek naar mensen die langere tijd bij H&M willen werken, waaronder de koopavonden en/of tijdens vakantieperiodes.


Hoe kan ik solliciteren naar een fulltime/parttime vacature?

Een overzicht van al onze vacatures vind je hier: "beschikbare vacatures".


Waar moet ik aan denken als ik wil solliciteren naar een vacature in de winkel?

Je moet binnen flexibele winkeltijden kunnen werken en je moet bereid zijn te werken in een drukke, veeleisende en leuke werkomgeving.


Waar zoeken jullie naar in een medewerker?

Dat is per functie verschillend, maar naast werkervaring en opleiding geldt voor elke functie dat we op zoek zijn naar iemand met passie voor mode en die het leuk vindt om service te verlenen aan onze klanten.


Heeft H&M trainingsprogramma's?

Ja, we hebben trainingsprogramma's voor bijvoorbeeld sales advisors, department managers, visual merchandisers en store managers.

Daarnaast bieden we een erkende MBO niveau 3 Verkoopspecialist opleiding aan voor ons personeel. Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor H&M en je studeert online op je eigen tempo.


Hoe kan ik solliciteren naar een vacature bij H&M in een ander land?

Kies rechtsboven de website van het gewenste land. Zoek voordat je solliciteert uit of je in dat land mag werken.


Kan ik solliciteren naar een vacature op het hoofdkantoor van H&M?

We werven in eerste instantie intern, maar als er een vacature is, dan vind je die op hm.com/jobs.


Hoe word ik model voor H&M?

H&M werkt met internationale modellenbureaus. De selectieprocedure vindt plaats op ons hoofdkantoor in Stockholm, Zweden. Als je geïnteresseerd bent in modellenwerk, kun je het beste contact opnemen met een modellenbureau.