Zoek naar vacatures

Hallo studenten!

Is mode jouw passie? Ben je op zoek naar een leuke stage of bijbaan bij een internationaal modebedrijf? Wil je een uitdagende carrière met veel doorgroei mogelijkheden? Ga dan aan de slag bij H&M!


Zoek je een BOL of BBL stage?

We bieden momenteel BOL en BBL stages aan voor MBO niveau 1t/m 4 Retail studenten. Onze winkels bepalen zelf hoeveel stageplekken er zijn op jaarbasis, dus als je bij ons stage wilt komen lopen, ga dan met je CV naar de winkel om jezelf voor te stellen. Of check de vacatures op www.stagemarkt.nl.

Studie en Bijbaan
Uiteraard is H&M ook de juiste keuze als je op zoek bent naar een bijbaan tijdens je studie! Een parttime baan in één van onze winkels is de ideale opstap naar jouw carrière.

Bij H&M zijn we ruimdenkend met flexibele werktijden en heel veel individuele verantwoordelijkheid. Een werkplek die uniek is, heeft behoefte aan dynamische, creatieve, positieve doorzetters op elke afdeling binnen het bedrijf.

Wil je weten of er een vacature is in het dichtstbijzijnde filiaal bij jou in de buurt?  Kijk dan bij "beschikbare vacatures". 

HBO/WO
Of wil je misschien een scriptie of werkstuk schrijven over H&M? Graag! We beschikken helaas niet over de tijd en middelen om dit soort belangrijke projecten te ondersteunen op ons support office in Amsterdam, maar hopelijk kun je genoeg nuttige informatie vinden op www.hm.com

Tot ziens bij H&M!