Zoek naar vacatures

Teamcoach van de online klantendienst

Teamcoaches in de klantendienst hebben een erg belangrijke functie. Met honderden vragen die dagelijks onze afdeling binnenstromen, blijven de teamcoaches klantgericht en positief en geven ze een uitstekende dienstverlening – terwijl ze hun teams coachen om hetzelfde te doen.

De Teamcoaches naar wie we op zoek zijn, krijgen een verantwoordelijkheid voor het uitbouwen van hun team en hun werkplek. Je moet over uitstekende leiderschapskwaliteiten beschikken, goed georganiseerd zijn, efficiënt zijn en de handen uit de mouwen kunnen steken. Je energie is aanstekelijk, je motiveert en inspireert én je weet hoe je je team moet aanzetten tot uitstekende resultaten en een uitstekende dienstverlening volgens de normen van H&M. Je bent ook zeer communicatief.

Je job bestaat eruit uitstekende en duurzame relaties met klanten op te bouwen en je klantendienstteam van ongeveer 15 mensen op te leiden. Je plant en volgt activiteiten en doelstellingen op samen met je team en je managers – allemaal om de verkoop en de rentabiliteit te maximaliseren via een uitstekende klantendienst. Je zorgt er ook voor dat onze procedures altijd worden gevolgd.

Kun je niet wachten om te beginnen? Dit is je kans op een buitengewone carrière.