Zoek naar vacatures

Department Manager


Help anderen hun weg te vinden & ontdek je eigen weg.

Als Department Manager bij H&M breng je 80% van je tijd door daar waar het allemaal gebeurt – op de winkelvloer. Niet alleen omdat het leuker is, maar ook om je collega’s te ondersteunen. Om geweldige resultaten te bereiken, weet je hoe belangrijk het is om naar de ideëen van je team te luisteren en hen te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen.

Het goede voorbeeld geven en hands-on werken met je team is een vanzelfsprekendheid. Je hebt een klantgerichte mentaliteit, een scherp commercieel gevoel dat de verkoop stimuleert en de operationele kennis om jezelf en je team te ondersteunen. Je geniet van het snelle tempo van ons bedrijf en een job waar je snel beslissingen kunt nemen en deze in de praktijk kunt brengen. Je bent een oplossingsvinder met een positieve instelling. Je bent ook goed georganiseerd en weet hoe je de mensen om je heen kunt motiveren en inspireren.

Je runt je afdeling met een uitstekende klantenservice op de verkoopvloer, in de paskamer en aan de kassa's. Wanneer je niet op de verkoopvloer bent om je team te ondersteunen, ontwikkel je verkoopstrategieën en merchandisingpresentaties en plan je campagnes en activiteiten. Je traint, ontwikkelt en beoordeelt de Sales Advisors en organiseert en plant je afdeling voor succes. Wij erkennen de bijdrage die ieder individu kan leveren aan ons gezamenlijke succes. Wanneer je je unieke stem toevoegt aan H&M, kunnen we samen wonderen verrichten.

Help anderen hun weg te vinden & ontdek je eigen weg.
Word Department Manager & meer bij H&M