Zoek naar vacatures

Online Customer Service Agent

Customer Service Agents bij H&M beantwoorden niet zomaar vragen – ze maken vrienden. Want daar draait het bij een goede klantendienst toch om: relaties opbouwen en ervoor zorgen dat H&M fantastische mode tegen een zacht prijsje kan blijven aanbieden. In deze omgeving met een hels tempo is geen dag als een andere. Om aan het profiel te voldoen, moet je een enthousiaste multitasker zijn die cool en professioneel kan blijven, zelfs in stressvolle situaties. Je bent het gewend om de verantwoordelijkheid te nemen en je eigen initiatief te gebruiken. En altijd met de glimlach op het gezicht.

Je moet het leuk vinden om zowel met computers als met mensen te werken – en vaak de twee tegelijk. Je moet ook zeer communicatief zijn en op de hoogte willen blijven van de huidige campagnes, verkoopactiviteiten en strategieën. En ten slotte ben je zeer geïnteresseerd in mode.

Je dagelijks werk bestaat onder andere uit het afhandelen van vragen over online bestellingen, collecties en producten via elk kanaal – van e-mail en livechat tot telefoontjes en gewone brieven.

Klinkt dit spannend? Dit is je kans op een buitengewone carrière.