Zoek naar vacatures

Financiën en Boekhouding

De globale afdeling Financiën en Boekhouding is een kernonderdeel van onze business. We zijn verantwoordelijk voor alles, gaande van het betalen van facturen tot het veilig stellen van de cashflow van de onderneming. We zijn ook verantwoordelijk voor alle boekhoudkundige kwesties met betrekking tot de uitbreiding van het bedrijf.

Er zijn heel wat verschillende rollen binnen onze afdeling – en allemaal dragen ze een grote verantwoordelijkheid. Sommigen van ons behandelen strategische oplossingen voor transferprijzen, anderen de uitbreiding naar nieuwe markten en nog anderen handelen onze facturen af. We zijn een groep zeer ambitieuze accountants, accounting controllers, accounting clerks en salary administrators met een liefde voor zaken. Ons team is betrokken bij elke fase als het gaat om bouwen op het succes van H&M – van de kleinste boekhoudkundige kwestie tot wereldwijde btw-uitdagingen.

Met andere woorden, de afdeling Financiën en Boekhouding zorgt ervoor dat H&M over de financiële knowhow en fondsen beschikt om te kunnen blijven groeien en mode te kunnen blijven aanbieden.