Zoek naar vacatures

Communicatie en Pers

In de afdeling Communicatie en Pers komen we voortdurend tegenover nieuwe, spannende uitdagingen te staan. We werken op wereldwijd niveau, hoofdzakelijk met mediarelaties, mode-pr, interne communicatie en investeerdersrelaties. We werken samen met alle afdelingen op het hoofdkantoor en met plaatselijke communicatieverantwoordelijken in elk van onze markten.


De verschillende teams binnen de afdeling werken samen om te zorgen dat onze interne en externe communicatie duidelijk, relevant en consequent blijft. We plannen, coördineren en ondersteunen het bedrijf met verschillende communicatiekwesties:

  • Interne Communicatie – Richt zich op interne bedrijfscommunicatie, informatie en inspiratie.
  • Mediarelaties – Verleent de wereldmedia de klok rond diensten.
  • Mode-pr – Stelt globale pr-activiteiten op en ontwikkelt strategieën om ons ontwerp en onze mode in de kijker te plaatsen.
  • Investeerdersrelaties – Zij zorgen ervoor dat onze financiële informatie duidelijk wordt gecommuniceerd via onze verschillende tussentijdse verslagen.

Met andere woorden, Communicatie en Pers is de stem van H&M die informeert, inspireert en communiceert naar zowel onze werknemers als naar de buitenwereld toe.