Zoek naar vacatures

Een van de beste bedrijven om voor te werken in Europa

H&M is door Great Place to Work® verkozen tot een van de 10 beste bedrijven om voor te werken in Europa.

De bedrijven op de lijst van Best Workplaces in Europe zijn door hun medewerkers beoordeeld als bedrijven met een uitstekend beleid en procedures die een sfeer van vertrouwen creëren. Daar mogen we trots op zijn.

De unieke bedrijfscultuur van H&M is te danken aan onze geweldige medewerkers. Samen creëren we een prettige, creatieve en dynamische werkplek waar teamwerk essentieel is. Zo kunnen we allemaal samen groeien.


Over Great Place to Work®

Great Place to Work® is een bedrijf dat zich wereldwijd bezighoudt met onderzoek, consulting en training. Het helpt organisaties om een fantastische werkomgeving te definiëren, te creëren en te onderhouden door een bedrijfscultuur te ontwikkelen die gebaseerd is op vertrouwen. Great Place to Work werkt voor bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstellingen in 51 landen.

Wat is dat precies, de lijst van Best Workplaces in Europe?

De jaarlijkse lijst van Best Workplaces in Europe erkent organisaties in Europa die voor hun medewerkers een bedrijfscultuur creëren die  gebaseerd is op vertrouwen. De volgende landen komen voor op de lijst: België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

Meer dan 2300 bedrijven hebben deelgenomen aan de onderzoeken per land. Daaruit werden de 100 Best Workplaces in Europa gekozen.