Zoek naar vacatures

Natuurlijk zijn er voordelen!

Bij H&M hebben we oog voor onze werknemers. Voor ons is het belangrijk dat je je op elk vlak gewaardeerd en goed behandeld voelt. Uiteindelijk is jouw welzijn de sleutel tot ons succes. In de praktijk betekent dit dat onze werknemers wereldwijd interessante voordelen krijgen. Ontdek welke!


Winkelen tegen een nog lagere prijs

Zoals je wel weet, zijn de prijzen bij H&M heel schappelijk – maar als werknemer wordt het nog beter! Al onze werknemers krijgen korting als ze bij H&M winkelen – wereldwijd.


Haal voordeel uit ons succes

Het H&M Incentive Program, HIP, is een prestatiesysteem waarmee we onze werknemers motiveren en belonen voor hun dagelijkse inzet en bijdrage, en dit over een langere termijn. Er is een fonds, met een eerste bijdrage van de voorzitter van de raad van bestuur, Stefan Persson en zijn familie, alsook toekomstige bijdragen van de H&M-groep, waaruit in de toekomst bedragen zullen worden uitgekeerd aan de werknemers – ongeacht hun functie of salaris. Als werknemer kun je dus - net zoals onze aandeelhouders - profiteren van de waardetoename van H&M. Lees hier verder!


Opleiding en ontwikkeling

H&M geeft interne opleidingen op elk niveau. We willen dat H&M een plek is waar onze werknemers zich gewaardeerd voelen en waar ze de kans krijgen om zich te ontplooien. En dat is mogelijk met zowel interne jobrotatie en promotiekansen als met internationale mogelijkheden. We bieden ook inleidende opleidingsprogramma's aan voor Sales Advisors, Department Managers, Visual Merchandisers en Store Managers.


Beoordelingen en open dialogen

We zijn er rotsvast van overtuigd dat feedback en beoordelingen van het werk van cruciaal belang zijn voor de ontwikkeling en de tevredenheid van onze werknemers. Onze jaarlijkse evaluaties en loonherzieningen zijn maar een paar van onze middelen om hun groei te verzekeren. Voor ons maakt de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de werknemers integraal deel uit van de ontwikkeling van H&M. Samen kunnen we verder blijven bouwen op het succes van het bedrijf.


Andere goede redenen om bij ons te werken

  • Na je proefperiode heb je recht op een maaltijdcheque per gewerkte dag.
  • Na je proefperiode heb je de mogelijkheid om in te tekenen voor een hospitalisatieverzekering aan een interessant tarief.