Zoek naar vacatures

Hallo studenten!


Combineer studie en werk

We krijgen veel vragen van studenten die parttime of tijdens de vakantie bij ons willen komen werken. Een parttimebaan in een van onze winkels is inderdaad een uitstekend begin van je carrière bij H&M. Het is de perfecte manier om ons te leren kennen en kan leiden tot een fulltimebaan of een internationale carrière. Welkom in onze prettige, open cultuur met flexibele werktijden en heel veel individuele verantwoordelijkheid!


Stages en traineeprogramma's

In sommige van de landen waar we actief zijn kun je als trainee in onze winkels werken en er zijn regelmatig mogelijkheden om op onze hoofdkantoren deel te nemen aan stages en traineeprogramma's. Die vind je onder Beschikbare vacatures.

Op ons hoofdkantoor in Zweden bieden we bijvoorbeeld stages en traineeprogramma's in Business Controlling, IT en Inkoop en Design. Ga voor meer informatie naar de Zweedse vacaturesite.


Ben je bezig met een scriptie of werkstuk?

Wil je een thesis of verhandeling over H&M schrijven? Geweldig! Helaas kunnen we je niet de actieve hulp bieden die je verdient, omdat we er gewoon de tijd en de middelen niet voor hebben. Maar we hopen dat je genoeg feiten, cijfers en nuttige informatie kunt vinden op hm.com.