Állásajánlatok keresése

Visual Merchandiser


Tedd üzletünket stílusossá , & ezáltal Vásárlóinkat divatossá.

A Visual Merchandiser munkaköre kreatív és pörgős. Divatrajongóként figyelemmel kell kísérned a legújabb trendeket. Specialitásod a styling és a ruhák bemutatása. A vásárló áll a csapatod tevékenységének középpontjában. Kreativitásod és kereskedelmi beállítottságod segítségével inspiráló és kellemes vásárlási élményt teremtesz. 

Hogy a divat a szenvedélyed, az nem kifejezés. Minden trendet ismersz, és jó érzékkel mutatod be kollekcióinkat inspiráló és kereskedelmileg indokolt módon. Nagyszerű csapatjátékos vagy, tele inspirációval, és tudod, hogyan inspirálhatsz másokat is. Szeretsz a dolgok középpontjában lenni, és szereted, ha a munkahelyeden minden nap más.

Feladatod a ruháink bemutatása, és az értékesítési tevékenység nyomon követése a siker garantálása érdekében.  Te felelsz a kirakatokért és az üzleten belüli elrendezésekért — gondoskodsz róla, hogy az üzlet inspiráló és divatos legyen. Képzést és coachingot is biztosítasz az üzletben dolgozó munkatársaidnak a visual merchandising és a ruhák bemutatásának témakörében. Igyekszel pozitív benyomást kelteni mindenkiben, aki kapcsolatba lép a márkánkkal vagy a személyzetünkkel. Szereted, ha a segítségeddel mindenki jól nézhet ki és jól érezheti magát.

Tedd üzletünket stílusossá , & ezáltal Vásárlóinkat divatossá.
Legyél Visual Merchandiser & még sokkal több a H&M-nél.