Állásajánlatok keresése

Visual Merchandiser

Kövesd végig Orpiano egy napját

A Visual Merchandiser szerepköre kreatív és változatos. Te tanítod be, motiválod és támogatod kollégáidat abban, hogy folyamatosan a kereskedelmi sikert tartsák szem előtt. Ha jól végzed a munkádat, a H&M határtalan karrier lehetőségeket biztosít.

Ha azt mondjuk, hogy a divat a rögeszméd, nem mondtunk sokat. Ismersz minden irányzatot, jó érzéked van kollekcióink kiváló kihelyezéséhez. Igazi csapatjátékost keresünk, aki igazán képes másokat inspirálni. Szeretsz a dolgok középpontjában pörögni, élvezed a munkádat és nincs két egyforma napod.

A feladatod abból áll, hogy termékeinket vonzóan állítsd ki, nyomonkövesd az eladásokat és biztosítsd, hogy az árucikkek jó megjelenése sikert arat. A Te feladatod a kirakatok és üzleten belüli elrendezések kialakítása és ügyelsz arra, hogy az üzlet vidám és divatos legyen minden tekintetben. Betanítod és segíted kollégáidat a visual merchandising, a termékek elhelyezése tekintetében.

Képes vagy túllépni a szokványoson? Akkor itt a lehetőség egy nem mindennapi karrierre.

Ahhoz, hogy a lehető legjobb böngészési élményt tudjuk nyújtani honlapunkon, cookie-kat alkalmazunk. Amennyiben úgy dönt, hogy továbbra is használja szolgáltatásainkat, azt feltételezzük, hogy ez nem zavarja Önt. További információk a cookiek-ról.