Állásajánlatok keresése

Store Manager

Kövesd végig Becca egy napját

A H&M-nél Store Managerként dolgozni nem főnökösködést jelent – ki kell érdemelni mások tiszteletét. Vagyis nem annyira rólad szól ez a poszt mint inkább mások inspirálásáról, motiválásáról és kiváló eredmények eléréséről.

Sikeres Store Managereink mindannyian kiváló vezetői tulajdonságokkal és kifinomult üzleti érzékkel rendelkeznek. Óriási energiájuknak köszönhetően képesek másokat támogatni és inspirálni.

Store Managerként az a feladatod, hogy maximalizáld üzletedben a bevételi lehetőségeket, a nyereségességet, és hogy folyamatosan nyomon kövesd és javítsd az eredményeket. Biztosítanod kell a lehető legkiválóbb kiszolgálást, a visual merchandising irányelveink szerinti kivitelzését. Te irányítod a toborzást és betanítást, valamint a Sales Advisor és a Management csapatokat.

Vigyázz, kész, rajt! Innen indul nem mindennapi karriered.

Ahhoz, hogy a lehető legjobb böngészési élményt tudjuk nyújtani honlapunkon, cookie-kat alkalmazunk. Amennyiben úgy dönt, hogy továbbra is használja szolgáltatásainkat, azt feltételezzük, hogy ez nem zavarja Önt. További információk a cookiek-ról.