Állásajánlatok keresése

Sales Advisor


Érezzék a vásárlók, hogy szívesen látjuk Őket, & érezd azt, hogy Te is Önmagad lehetsz.

A vásárlók szemében te vagy a H&M! Barátságos vagy, stílusos, és szeretsz emberekkel dolgozni. Nagy hatással lehetsz a H&M üzlet életére. A vásárlók kiszolgálása és tanácsokkal való ellátása egész napos elfoglaltság. 

Sales Advisor pozíciónk az egyik legfontosabb és nagyszerű módja a H&M-es kalandod elkezdésének. Számos vezetőnk eladóként kezdte nálunk a munkát. 

Az üzletben minden a vásárlók nagyszerű kiszolgálásáról szól. A jó Sales Advisor képes egyszerre több feladatra odafigyelni, és szereti, ha talpon lehet. Emellett pozitív, barátságos ember, remek stílusérzékkel. Jó szervezőkészsége van és szeret hozzá hasonló nyitott és divattudatos emberekkel együtt dolgozni.

Üzletben dolgozó munkatársaink a H&M-et képviselik. Minden módon a vásárlókat inspirálják, vezetik és segítik. Az üzlettérben, a próbafülkénél vagy a kasszánál – mindenhol a divattal és az emberekkel dolgozol. A jó kiszolgálásba beletartozik az is, ahogyan a ruhákkal bánunk és munkánk fontos része, hogy az üzlet vonzó és rendezett legyen. Természetesen ide tartozik az is, hogy tájékozottak legyünk a kampányainkról és az értékesítési tevékenységeinkről. Lehetőséget kapsz a cselekvésre. Ha kalandot keresel, izgalmas utad lesz a H&M-nél.

Érezzék a vásárlók, hogy szívesen látjuk Őket, & érezd azt, hogy Te is Önmagad lehetsz.
Legyél Sales Advisor & sokkal több a H&M-nél.