Állásajánlatok keresése

Sales Advisor

Kövesd végig Anta egy napját

A Sales Advisor az egyik legfontosabb poszt nálunk, ami egy kiváló karrier kiindulópontját is jelentheti. Sok vezető beosztású kollégánk kezdte az eladótérben, ahol minden a vásárlók minél tökéletesebb kiszolgálásáról szól.

Jól illesz a Sales Advisor csapatba, ha képes vagy több feladattal egyszerre megbírkózni, és bírod a strapát. Pozitív, barátságos személyiséged fantasztikus divat iránti érzékkel párosul. Kiváló szervező vagy, szívesen dolgozol csapatban, melynek tagjai ugyanolyan nyitottak és ugyanúgy a divat megszállottjai, mint Te.

Aki üzleteinkben dolgozik, a H&M-et képviseli. Inspirálod és támogatod a vásárlókat minden tekintetben úgy az eladótérben, mint a próbafülkéknél, vagy éppen a pénztáraknál. Inspirálod, hiszen a divat örömét sugárzod. Természetesen a kiváló szolgáltatás a beérkező termékek kezelésére, az üzlet tetszetősségének biztosítására is kiterjed. Kampányainkról és kereskedelmi tevékenységeinkről is naprakésznek kell lenned.

Rád illik a fenti leírás? Gratulálunk – rátaláltál egy rendkívüli karrier lehetőségére.

Ahhoz, hogy a lehető legjobb böngészési élményt tudjuk nyújtani honlapunkon, cookie-kat alkalmazunk. Amennyiben úgy dönt, hogy továbbra is használja szolgáltatásainkat, azt feltételezzük, hogy ez nem zavarja Önt. További információk a cookiek-ról.