Állásajánlatok keresése

Online Ügyfélszolgálati Team Coach

Az ügyfélszolgálatban dolgozó Team Coach-ok nagyon fontos feladatot látnak el. Naponta többszáz kérés és kérdés érkezik az osztályra. A Team Coach-ok ügyfélorientáltak, pozitívak és kiváló szolgáltatást nyújtanak – ugyanakkor erre ösztönzik csapataikat is.

Olyan Team Coach-okat keresünk, akik felvállalják a csapatuk és munkájuk, munkahelyük fejlesztését. Kiváló vezetői tulajdonsággal kell rendelkezned, valamint összeszedettség, gyakorlatiasság és hatékonyság kell, hogy jellemezzen. Energiád szinte ragályos, motiválsz, inspirálsz, és pontosan tudod, hogyan hozhatod ki a legtöbbet csapatodból, hogy a H&M elvárásoknak megfelelő eredményeket és szolgáltatást érd el velük. És persze kiválóan kommunikálsz.

Feladatod a kiváló hosszútávú kapcsolatok kialakítása az ügyfelekkel és a mintegy 15 fős ügyfélszolgálati csapatod betanítása. Csapatoddal és menedzsereiddel együtt tervezel és követsz figyelemmel minden tevékenységet és céljaitokat, mindezt a kiváló kiszolgálással biztosított maximális bevételek és nyereségesség elérése érdekében. Arra is ügyelsz, hogy eljárásaink mindenkor betartásra kerülnek.

Alig várod, hogy kezdhess? Itt a lehetőséged egy nem mindennapi karierre.