Állásajánlatok keresése

Department Manager


Segíts másokat, hogy megtalálják az útjukat & fedezd fel a sajátodat.

Ha Department Manager vagy a H&M-nél, időd 80%-át a dolgok sűrűjében, az értékesítési területen töltöd. Nemcsak azért, mert ez szórakoztatóbb, hanem azért is, hogy a munkatársaidat támogasd. A nagyszerű eredmények elérése érdekében tudod, milyen fontos odafigyelni a csapat ötleteire és készségeik fejlesztésére.

A példáddal vezeted a többieket, és természetes érzéked van a csapattagokkal való jó bánásmódhoz. A vásárlót helyezed az előtérbe, jó kereskedelmi érzékkel segíted elő az értékesítéseket, és jól ismered a működést ahhoz, hogy támogathasd önmagadat és az egész csapatodat. Szereted a gyors, pörgős üzleti környezetet és az olyan munkát, ahol gyors döntésekre és gyors megvalósításra van szükség. Megoldásorientált vagy és pozitív a hozzáállásod. Emellett jól szervezett vagy, és tudod, hogyan motiváld és inspiráld a körülötted lévőket.

A részleget úgy irányítod, hogy nagyszerűen szolgálják ki a vásárlókat az értékesítési területen, a próbafülkéknél és a kasszáknál. Ha nem az üzlettérben támogatod a csapatodat, akkor fejleszted az értékesítési stratégiákat, a merchandising prezentációkat, valamint kampányokat, továbbá fölkészíted csapatodat a következő kampányokra és aktivációkra. Képzed, fejleszted és felméred a Sales Advisorokat, valamint megtervezed, hogyan lehet sikeres a részleged.  Elismerjük minden egyén hozzájárulását a közös sikerünkhöz. Amikor saját egyéni hangoddal gazdagítod a H&M-et, együtt csodákra vagyunk képesek.

Segíts másokat, hogy megtalálják az útjukat & fedezd fel a sajátodat.
Legyél Department Manager & sokkal több a H&M-nél.