Állásajánlatok keresése

Department Manager

Kövesd végig Mirella egy napját

Department Manager-ként a H&M-nél időd 80%-át az események sűrűjében töltöd – az eladótérben. Nem csak azért, mert ez érdekesebb, hanem azért is, hogy kollégáidat támogasd. Tudatában vagy annak, hogy a kiváló eredmények eléréséhez mennyire fontos csapatod ötleteire odafigyelni és támogatni őket készségeik fejlesztésében.

Olyan Department Managereket keresünk, akik nagyon gyakolatiasak. Élvezni fogod a gyors tempót, hogy gyorsan tudsz döntéseket hozni és ezeket a gyakorlatba átültetni. Problémamegoldó készség és pozitív hozzáállás jellemző rád. Jól szervezett vagy és tudod, hogyan motiválhatod és inspirálhatod azokat, akik körülvesznek.

Részleged irányításakor ügyelsz az eladótérben, a próbefülkéknél, a pénztáraknál nyújtott kiváló kiszolgálásra. Ha éppen nem vagy az üzletben a csapatod mellett, akkor eladási stratégiákat, a termékek kihelyezését, kampányokat, tevékenységeket tervezel. Te tanítod be, képzed tovább és méred fel a Sales Advisorokat. Te szervezed és tervezed a részlegedet úgy, hogy sikeres legyen.

Készen állsz a kihívásra? Itt egy nem mindennapi karrier első lépcsőfoka!

Ahhoz, hogy a lehető legjobb böngészési élményt tudjuk nyújtani honlapunkon, cookie-kat alkalmazunk. Amennyiben úgy dönt, hogy továbbra is használja szolgáltatásainkat, azt feltételezzük, hogy ez nem zavarja Önt. További információk a cookiek-ról.