Állásajánlatok keresése

Online Customer Service Agent

A H&M Customer Service Agent-jeként nem egyszerűen kérdéseket válaszolsz meg – barátokat szerzel. Mert erről szól a jó ügyfélszolgálat: kapcsolatépítésről és annak biztosításáról, hogy a H&M folyamatosan nagyszerű divatot kínáljon kiváló áron. Az Ügyfélszolgálat pörgős környezet, ahol biztosan nem lesz két egyforma napod. Ha lelkes vagy és képes egyszerre több feladatra odafigyelni, mindezt nyugodtan, profi hozzáállással teszed még a legfeszültebb helyzetekben is, akkor illesz a képbe. Ha nem okoz gondot a felelősségteljes munka, ha kezdeményezőkész vagy és nem felejtesz el mindeközben mosolyogni – itt a helyed.

Azt szeretnénk, hogy számítógépen ugyanolyan szívesen dolgozz, mint emberekkel  – néha akár egyszerre is. Kiváló kommunikációs készségek is szükségesek, naprakésznek kell lenned a kampányainkról, kereskedelmi tevékenységeinkről, stratégiáinkról. És végül de nem utolsósorban, természetesen a divat iránt sem lehetsz közömbös.

Napi munkád abból áll, hogy online megrendelésekkel kapcsolatos, kollekciókra és termékekre vonatkozó kédéseket kezelsz – emailban, live chat formájában, telefonon, levélben – minden csatornán keresztül.

Izgalmasan hangzik? Itt a lehetőséged egy nem mindennapi karrierre.