Állásajánlatok keresése

Munka a Termelési részlegen

Vásárlóinknak egy szemernyi kétségük sem lehet afelől, hogy a H&M-ben megvásárolt termékeket az emberek és a környezet érdekeinek maximális figyelembevételével tervezték, gyártották és szállították.

A Termelésen több feladatkör együttes munkájának eredményeképpen a tervezési ötletből késztermék születik. A beszerzési piacokon található irodák jelentik a fő kapcsolódási pontot a helyi beszállítókkal, és itt kezeljük az összes megrendelés ütemezését és gyakorlati feladatait.

Munkát keresel egy adott országban? Állítsd át a tartózkodási helyedet a következő Termelési országok egyikére: Banglades, Bulgária, Kambodzsa, Kína, Etiópia, India, Indonézia, Olaszország, Korea, Pakisztán, Portugália, Románia, Srí Lanka, Svédország, Törökország vagy Vietnám. A globális munkafolyamatokat Svédországból irányítjuk.

Quotations Merchandiser

Kőkemény tárgyalópartner vagy, és a divat iránti rajongásodból sem engedsz? Akkor lehet, hogy ez az állás Neked való!

Itt olvashatsz többet arról, mit jelent Quotations Merchandiserként dolgozni.

Üzleti kontroller

Éles szemű elemző vagy lenyűgöző kommunikációs készségekkel? Akkor lehet, hogy ez az állás Neked való!

Itt olvashatsz többet arról, mit jelent üzleti kontrollerként dolgozni.

Garment Technician

Szeretsz elmerülni a technikai részletekben és mérésekben, mert így biztosíthatod a ruhák kiváló minőségét ? Akkor lehet, hogy ez az állás Neked való!

Itt olvashatsz többet arról, mit jelent Garment Technicianként dolgozni.

Purchasing Responsible

Stratégiai gondolkodásod akár egy globális üzletkötéssel is sikeresen megbirkózik? Akkor lehet, hogy ez az állás Neked való!

Itt olvashatsz többet arról, mit jelent Purchasing Responsible-ként dolgozni.

Termékmenedzser

Tudod a titkát annak, hogyan lehet csúcsteljesítményre sarkallni az embereket a termelés világában? Akkor lehet, hogy ez az állás Neked való!

Itt olvashatsz többet arról, mit jelent Termékmenedzserként dolgozni.

Sustainability Auditor

Büszke lennél magadra, ha Te győznéd meg beszállítóinkat a fenntartható folyamatok szükségességéről? Akkor lehet, hogy ez az állás Neked való!

Itt olvashatsz többet arról, mit jelent Sustainability Auditorként dolgozni.