Állásajánlatok keresése

Visual

A Visual Department (vizuális részleg) dolgozói több osztály munkájában is részt vesznek: az üzletek belső anyagain és a reklámkampányok lehető legelőnyösebb megjelenésén dolgoznak, ezzel is emelve a vásárlás élményét.

Ügyelünk arra, hogy a kollekciók a legvonzóbb oldalukat mutassák: lebilincselő kampányokat készítünk, az üzletekben ügyesen kihasználjuk a ruhákat bemutató lehetőségeket, és látványos kirakatokat állítunk össze.

Ezen a részlegen pillanatnyilag 80 kreatív elme dolgozik különféle munkakörökben: többek között mint Creator (creator), Stylist (stylist) és Project Manager (projektmenedzser).

A visual department (vizuális részleg) öt csapatból áll, és mindegyiknek más és más a szakterülete. A csapatok folyamatosan együttműködnek egymással, mert tudják, hogy ez a siker kulcsa.

  • Presentation & Styling Team (a bemutatókért és stylingért felelős csapat) – Ők szorosan együtt dolgoznak a Buying Office-szal (beszerzéssel), így optimalizálni tudják a vizuális megjelenést. Ez a csapat fekteti le a globálisan érvényes vizuális alapelveket. Nemcsak az aktuális kollekción dolgoznak, hanem a jövőbelieken is.
  • Window Design Team (kirakatrendezői csapat) - Ők gondoskodnak arról, hogy az üzletek reklámanyagai a lehető legjobban tükrözzék a futó kampányokat, valamint nekik kell megtervezniük a kirakatokat is.
  • Production Team (gyártói csapat) - A gyártói csapat szerzi be és gyártatja le a lehető legjobb minőségben és áron a különféle anyagokat. Céljuk, hogy innovatív, fenntartható forrásból származó és kereskedelmi szempontból hatékony berendezésekkel lássák el az üzleteket, amelyek ösztönzik az eladásokat és tükrözik a márkát/koncepciót.
  • Planning & Information Team (tervezői és információs csapat) - Legfőbb munkájuk a kereskedelmi tervezés, a kampányok és az üzletbelsők fejlesztése, valamint inspiráló anyagok kialakítása az üzletekkel foglalkozó csapatok és a különböző országok számára.
  • Country support & Talent Team (országtámogatási és tehetséggondozási csapat) - Ők azok, akik körbeutazzák a világot, hogy segítséget nyújtsanak a különböző országok helyi csapatainak abban, hogyan használják a vizuális anyagokat és a legjobban bevált munkamódszereket.

Száz szónak is egy a vége: a Visual Department (vizuális részleg) a kollekciók és kampányok profi tálalásával igazi élménnyé teszi a vásárlást.