Állásajánlatok keresése

Fenntarthatóság

A Fenntarthatósággal foglalkozó részleg ügyel arra, hogy a H&M-nél tiszta lelkiismerettel készüljön a divat. Meghatározzuk, hogy hogyan kell elérni a fenntarthatósági célokat és behatóan vizsgáljuk eredményeinket. Mi vagyunk felelősek a cég világszerte végzett munkájáért és mi ügyelünk arra, hogy a teljes ellátási lánc tartsa magát az üzletviteli és etikai kódexünkhöz, környezetvédelmi céljainkhoz.

A Fenntarthatósággal foglalkozó részlegünk négy együttműködő részből áll.

  • Szociális fenntarthatóság – a szociális fenntarthatóságra irányuló munkát koordinálja illetve irányt szab ehhez.
  • Környezeti fenntarthatóság – a környezeti fenntarthatóságra irányuló munkát koordinálja illetve irányt szab ehhez a vállalat egészére kiterjedően.
  • Termék fenntarthatóság  – a kereskedelmi termékeinkre és ezek életciklusára irányuló fenntarthatósági munkát koordinálja illetve irányt szab ehhez.
  • Kapcsolatok fenntarthatósága – társasági szinten koordinálja a fenntarthatósággal kapcsolatos tevékenységeket és kommunikációt, valamint biztosítja, hogy a belső és külső fenntarthatósággal kapcsolatos kommunikációnk lényegre törő és pontos legyen.

Összegezve – a Fenntarthatóságért felelős részlegünk biztosítja, hogy felelősséggel viseltetünk a világ iránt, melyben élünk, és a körülöttünk élő emberek iránt.