Állásajánlatok keresése

Értékesítés

Az értékesítési osztályon egyszerre van szükség kereskedelmi hozzáállásra, elemzői képességekre és arra a szándékra, hogy nagy dolgokat vigyél véghez. A csapatunkban értékesítési menedzserek, egy értékesítési tervező és az értékesítési vezető dolgozik. Mi biztosítjuk az optimális raktárkészlet-mennyiségeket, és mi dolgozunk azon, hogy a lehető legtöbbet eladjuk áruinkból, hogy a H&M továbbra is a lehető legjobb vásárlási élményt kínálja vásárlóinak az egész világon.

A vásárlói igények kielégítésére különböző koncepciókra dolgozunk ki stratégiákat. Ilyen koncepciók a női, férfi- és gyerekdivat, a „divided”, a „Home" árucikkek és a kozmetikai cikkek, és mi ügyelünk arra, hogy termékcsaládjaink tökéletesen igazodjanak az adott piacok trendjeihez. Olyan osztályokkal dolgozunk együtt, mint például a Visual és a marketing, lehetővé téve a koncepciók kereskedelmi megvalósítását. Mi szervezzük a képzéseket, amelyeken az üzletek dolgozóüi megtanulják a lehető legjobban kihasználni az eladási lehetőségeket.

Röviden, az értékesítésen dolgozva sokoldalú betekintést nyerhetsz az üzleti működésünk minden részébe, és csodás karrierlehetőségek várnak.