Állásajánlatok keresése

Árubeszerző

Tarts Jenny-vel és Shoreh-vel egy napra!

A H&M-nél a beszerzés csapatmunka. Stockholmban fogsz dolgozni a központunkban, a modellezőkkel, designerekkel, üzleti ellenőrökkel együtt az új kollekciók kidolgozásában. A munkahelyet a pörgés, a kreativitás jellemzi, ahol nincs két egyforma nap.

Olyasvalakit keresünk, aki meglátja a globális kereskedelmi irányzatokat és hatodik érzéke megsúgja, mi az, ami el fog kelni – világszerte. Üzleteink, online üzletünk és katalógusunk számára a divatcikkek beszerzése a könnyebb része a posztnak. Ezek eladása jelenti az igazi kihívást. Ezért fontos, hogy jól tudj előre tervezni, ellenőrizni a szállítási határidőket, miközben folyamatosan új eladási lehetőségeket keresel.

Beszerzőként csoportodon belül Neked kell kezelned az eladásokat és a nyereségességet, Te felelsz ezek maximalizálásáért. A Beszerző végzi csoportja számára a termékválaszték megtervezését, fejlesztését és termelését, valamint kialakítja az átfogó és részletes ütemterveket és költségvetéseket.

Ha a fentiek megdobogtatják a szivedet, akkor itt az alkalom, egy kivételes karrier kezdődhet.

Ahhoz, hogy a lehető legjobb böngészési élményt tudjuk nyújtani honlapunkon, cookie-kat alkalmazunk. Amennyiben úgy dönt, hogy továbbra is használja szolgáltatásainkat, azt feltételezzük, hogy ez nem zavarja Önt. További információk a cookiek-ról.