Állásajánlatok keresése

Üzleti controller

Tarts Liliannal, Ceciliával és Johannal egy napra!

Az üzleti kontroller (Business Controller) munkakör a H&M-nél azzal jár, hogy az üzlet- és nyereségközpontúság és a csapatod motiválása egyformán lényeges számodra.

Az ideális jelentkező tehetséges abban, hogy az elemzést átültesse a gyakorlatba, legyen szó beszerzésről, kereskedelemről, termelésről, terjeszkedésről vagy bármely más területről. Az első naptól kezdve bőségesen lesz alkalmad a felelősségvállalásra, és ha jók a vezetői képességeid, határtalan karrierlehetőségek állnak előtted.

A H&M-nél területeden fontos szerepet fogsz játszani a vezetésben. Te felelsz a teljes folyamatért – az elemzéstől a célok meghatározásáig, azok nyomonkövetéséig és a nyereségességig. Bármivel foglalkozol is - legyen az a pénzügyi ellenőrző rendszerek kezelése vagy felügyelete a területeden, vagy módszereket, rendszereket, döntéshozói modelleket dolgozol ki és vezetsz be – minden arról szól majd, hogy kiváló eredményekért dolgozol egy kiváló vállalatnál.  

Nos, készen állsz feltűrni az inged újját? Itt egy nem mindennapi karrier lehetősége vár.

Ahhoz, hogy a lehető legjobb böngészési élményt tudjuk nyújtani honlapunkon, cookie-kat alkalmazunk. Amennyiben úgy dönt, hogy továbbra is használja szolgáltatásainkat, azt feltételezzük, hogy ez nem zavarja Önt. További információk a cookiek-ról.