Állásajánlatok keresése

Üzleti kontrolling

A üzleti kontrollerek feladata a H&M-nél, hogy az elemzéseket átvigyék a gyakorlatba. Képességeid kulcsfontosságúak összetett munkahelyi kérdések megoldásában, minden részlegünkön – a Kereskedelemtől a Beszerzésig, az Új Üzletektől az IT részlegig. Bármelyik területen is dolgozol, a felelősség, a cég iránti elkötelezettség és a határtalan karrierlehetőségek mindenhol ugyanúgy megtalálhatók.

Üzleti kontrollerként pörgős környezetben készülsz a jövőbeni vezetői feladatokra. Képesnek kell lenned arra, hogy összetett ügyeket világossá tegyél egész csapatod számára – ahol általában Te leszel az egyetlen elemző. Vannak elemzőink a beszerzői irodában Stockholmban, illetve több központi részlegünkben is, de találkozhatsz velük Kereskedelmi vagy Termelési részlegeinkben is bárhol a világban.

Röviden, az üzleti kontrolling rengeteg lehetőséget kínál a szervezeten belül mindenütt. Üzleti céljainkat az elemzések gyakorlatba való átültetésével érjük el.

Üzleti controller

Éles szemű elemző vagy kiváló kommunikációs készségekkel? Akkor lehet, hogy ez az állás Neked való!

Itt olvashatsz többet arról, mit jelent üzleti kontrollerként dolgozni.

Ahhoz, hogy a lehető legjobb böngészési élményt tudjuk nyújtani honlapunkon, cookie-kat alkalmazunk. Amennyiben úgy dönt, hogy továbbra is használja szolgáltatásainkat, azt feltételezzük, hogy ez nem zavarja Önt. További információk a cookiek-ról.