Állásajánlatok keresése

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság arról szól, hogy maradjunk relevánsak úgy, hogy elősegítjük a változást. Azt jelenti, hogy tiszteletben tartjuk az embereket és a földet anélkül, hogy a jövőt veszélyeztetnénk.

Öltöztesd fel az egész világot, & segíts, hogy a divat fenntarthatóbbá váljon. A H&M-nél Önmagad lehetsz & még sokkal több.

A H&M-nél azért dolgozunk, hogy a vásárlóink jól nézzenek ki, és jól is érezzék magukat! Ez a közös cél motivál minket a cselekedeteinkben. Arra inspirál minket, hogy pozitív benyomást keltsünk mindenkiben, aki kapcsolatba lép a márkánkkal vagy a személyzetünkkel. 

Céltudatos munkánk túlmutat a vásárlóinkon. Világszerte több mint 5,000 üzlettel rendelkezünk, és ez a skála azt jelenti, hogy hatalmas a felelősségünk abban, hogy pozitív hatással legyünk az egész értékláncunkra. Már több mint két évtizede teljes mértékben elköteleztük magunkat az iránt, hogy környezetvédelmi és társadalmi felelősséget vállaljunk üzleti tevékenységünkért. Elkötelezetten igyekszünk jót tenni. 

 „A H&M-nél kihívást támasztottunk magunk elé: fenntarthatóvá tesszük a divatot, és divattá a fenntarthatóságot. Szeretnénk segíteni az embereket az önkifejezésben, és szeretnénk, ha büszkék lennének arra, amit viselnek. Örömmel látom az eddig elért eredményeket, és azt, hogy ezáltal még többet kínálhatunk és még többet tehetünk a divat fenntarthatóbb jövőjéért" – mondta Karl-Johan Persson, Chairman of the board, H & M Hennes & Mauritz AB. 

100%-ban elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy élére álljunk a változásnak a divat fenntarthatóbb jövőjéért. Fenntarthatósági munkánkról itt tudhatsz meg többet:

hm.com/hm-sustainability
hmgroup.com/sustainability