Állásajánlatok keresése

 A H&M-nél Önmagad lehetsz & még sokkal több.

A H&M-nél úgy gondoljuk, hogy megtalálhatod azt, amit igazán szeretsz. Helyet hagyunk neked a növekedésre — egy helyet, ahová tartozhatsz, és valóban önmagad lehetsz. Egy élettel teli csapat tagja lehetsz egy olyan vállalatban, ahol jó érzés lenni. A H&M-nél ez lehetséges, mert együtt megvalósítjuk.


Mindenkit szívesen látunk

Kultúránk közös értékrend köré épül fel. Tudjuk, hogy a legjobb eredményeket akkor érjük el, ha az emberek szabadon lehetnek önmaguk. Elismerjük minden egyén hozzájárulását a közös sikerünkhöz. Hallasd a saját hangodat a H&M-nél — együtt csodákra vagyunk képesek.

A H&M-nél szorgalmazzuk, hogy légy önmagad, és másokat is fogadj el olyannak, amilyenek. A sokféleség csak erősít minket, és befogadó, nyitott munkahelyet teremt, ahol mindenki egyéniségét becsben tartjuk. Amikor sokféle ember megosztja tudását, tapasztalatait és gondolatait, világszerte inspirálni tudja a vásárlókat. 

A H&M a tisztességet és az egyenlőséget fontosnak tartó munkaadó. Elkötelezettek vagyunk a biztonságos és vonzó munkahely teremtése iránt, ahol mindenkivel megbecsüléssel és tisztelettel bánnak.

Közösségi irányelveink kiegészítik a vállalat értékeit, egyértelműsítik minden munkavállaló jogait és kötelességeit, például a kölcsönös tiszteletet, az egyenlő jogokat, a diszkrimináció és a zaklatás elkerülését.


Fedezz fel egy kalandos utazást a H&M-mel

A világ egyik legnagyobb ruházati vállalataként szeretnénk, ha a lehetőségek cége lehetnénk. A vásárlókat előtérbe helyező szemléletmódunk mellett minden H&M munkatárs számára lehetőséget adunk a szakmai és személyes növekedésre. Bízunk benned, lehetőségeket adunk neked, és kihívásokkal szolgálunk, hogy felfedezhesd saját utadat, és megélhesd a saját történetedet. Hiszünk abban, hogy az embereknek mielőbb érdemes felelősséget és tulajdonosi szemléletmódot adni.

Bármi legyen is a munkaköröd a H&M-nél, a stílus, a kreativitás és az eredmények iránt elkötelezettség mindenkiben megvan. Mindannyian azért dolgozunk, hogy a vásárlóink jól nézzenek ki, és jól is érezzék magukat! Vállalkozó szellemünk arra ösztönzi az embereket, hogy legyenek bátrak, kérdőjelezzék meg a normákat és merjenek mások lenni. Cselekvésre készen állunk a problémák megoldásához. A dinamikus, gyorsan változó divatiparban rugalmasságra, bátorságra és gyorsaságra van szükség. Lehetőséget kapsz a cselekvésre. Ha kalandot keresel, izgalmas utad lesz a H&M-nél. 

A nagyszerű munkavállalók teszik kiemelkedővé a H&M-et. Elismerjük minden egyén hozzájárulását a közös sikerünkhöz. Tehetséges Sales Advisor, Visual Merchandiser, Pattern Maker, Designer, Business Analyst és más munkatársaink tették lehetővé gyors növekedésünket, aminek köszönhetően ma már több mint 5,000 üzletünk van több mint 74 piacon világszerte. Növekedésünk folytatódik!


Értékeink – A vállalat szíve

A H&M-nél odafigyelünk! Törődünk a vásárlóinkkal és egymással. Jól érezzük magunkat — ez látszik azon is, ahogy dolgozunk. 

Értékeink a H&M szíve és lelke.  Meghatározzák a tetteinket és a hozzáállásunkat. Amikor munkatársainkkal és vásárlóinkkal bárhol a világban kapcsolatba lépünk, értékeink segítenek minket a fejlődésben és a növekedésben, hogy az a hely legyünk, ahol együtt lehetséges… 

EGY CSAPAT VAGYUNK
HISZÜNK AZ EMBEREKBEN
VÁLLALKOZÓ SZELLEM
FOLYAMATOS FEJLŐDÉS
KÖLTSÉGTUDATOSSÁG
ŐSZINTE ÉS NYITOTT
CSAK EGYSZERŰEN 

Töltsd ki a kvízkérdéseket, hogy megtudd: H&M-lelkületű vagy-e?