Állásajánlatok keresése

Divat, móka és akció!

A H&M a világ egyik legnagyobb divatkereskedelmi cége, ahol a karrierlehetőségek határtalanok. Nyüzsgő környezet, változatosság, pergő munkatempó; nálunk mindig a vevő áll a figyelem középpontjában.

Ma a H&M mintegy 179,000 munkatársat foglalkoztat több, mint 74 piacon.

De amitől igazán kiemelkedünk, az munkatársaink kiválósága. A csinos eladóktól és jó ízlésű Visual Merchandiserektől a számítógépes szakértőkig és pénzügyi látnokokig – minden munkatársunkat az ambíció és a “nincs lehetetlen” hozzáállás jellemzi. Nem beszélve a kiváló divatérzékről. Nekik köszönhetjük, hogy már több mint 5,043 üzletünk van jelenleg a világ 74 piacán. És a növekedés folytatódik.

Értékeink - a H&M szellemisége

Értékeink a H&M szellemiségét tükrözik. Meghatározzák, mi kell ahhoz, hogy itt dolgozzál, és hogyan tesszük a dolgunkat. Amikor világszerte a munkatársainkkal vagy az ügyfelekkel érintkezünk, a fejlődés és növekedés érdekében az értékeinkre támaszkodunk. Külön-külön ezek az értékek talán túl nyilvánvalónak tűnnek, ám együttesen olyan kultúrát alkotnak, ami véleményünk szerint egyedülálló, és megkülönböztet bennünket a többi vállalattól.

CSAPATSZELLEM
AZ EMBEREKBE VETETT HIT
VÁLLALKOZÓ SZELLEM
FOLYAMATOS FEJLŐDÉS
KÖLTSÉGTUDATOSSÁG
EGYENESSÉG ÉS NYITOTT GONDOLKODÁS
EGYSZERŰSÉG


Hogyan dolgozunk mi mindannyian

Sikerünk az embereinken múlik, ezért szeretnénk jó munkaadó lenni. Ha az emberek jókedvű, kreatív és dinamikus munkahelyen dolgozhatnak, partnerek lesznek a növekedésben.

Hozzáállásunkat a minden egyes dolgozónk iránti tisztelet határozza meg. Ez jellemzi a foglalkoztatás minden területét – tisztességes fizetésektől és munkaidőtől, gyülekezési szabadságtól kezdve a cégen belüli egyenlő növekedési és fejlődési lehetőségekig.  Különösen az olyan országokban fontos jó munkáltatónak lenni, ahol a törvénykezés és szabályozás saját elvárásaink és színvonalunk alatt maradnak.

Komoly etikai keretek között működünk. Ez azt jelenti, hogy egyértelműen kiállunk a megkülönböztetés és zaklatás ellen. Dolgozóink mindenféle korcsoportot, nemet, etnikai hovatartozást képviselnek, de ezektől függetlenül mindannyian nagyon értékesek cégünk számára. Az egyenjogúság nagyon fontos számunkra, példaként említenénk hogy igazgatótanácsunk tagjainak fele nő.

A H&M-nél a „nyitott ajtó” elvéhez tartjuk magunkat, azaz minden munkavállalónknak joga van munkával kapcsolatos kérdéseit közvetlenül a vezetőivel megbeszélni. Alkalmazottainknak joga van a kollektív alkura is. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy erősítsük kapcsolatunkat munkavállalóinkkal, dolgozói egyesülésekkel és a szakaszervezetekkel.

Ahhoz, hogy a lehető legjobb böngészési élményt tudjuk nyújtani honlapunkon, cookie-kat alkalmazunk. Amennyiben úgy dönt, hogy továbbra is használja szolgáltatásainkat, azt feltételezzük, hogy ez nem zavarja Önt. További információk a cookiek-ról.