Állásajánlatok keresése

Írd meg a saját történetedet 

Tanulj új dolgokat & találd meg mi minden lehetsz. A H&M-nél Önmagad lehetsz & még sokkal több.

A H&M-nél bízunk benned, lehetőségeket adunk neked, és kihívásokat tartogatunk, hogy felfedezhesd saját utadat, és megélhesd a saját történetedet. Hiszünk abban, hogy az embereknek mielőbb érdemes felelősséget és tulajdonosi szemléletmódot adni. A mi cégünk a te céged is. Ha te fejlődsz, mi is fejlődünk. 

A H&M-nél úgy gondoljuk, hogy megtalálhatod azt, amit igazán szeretsz. Hiszünk abban, hogy mi vagyunk a lehető legjobb hely, ahol nem muszáj a kitaposott ösvényeken haladnod. Arra ösztönzünk, hogy aktív szerepet vállalj saját karriered fejlődésében. Ha jó munkát végzel és a gyakorlatban is megvalósítod értékeinket, akkor bármi lehetséges!

Karrieredet többféleképpen fejlesztheted nálunk. Nagyszerű szakmai és személyes növekedési lehetőségek várnak: új munkaköröket próbálhatsz ki, különböző készségeket sajátíthatsz el, válthatsz a funkciók között, és új felelősséget vállalhatsz. A H&M-nél lehetőséget kínálunk a potenciális feladatok széles választékának kipróbálására, mégpedig szerte a világban.


Hallasd a saját hangodat

Értékeinkben minden H&M munkavállaló osztozik szerte a világban. Munkakörtől függetlenül hozzájárulsz a H&M sikeréhez pusztán azáltal, hogy elvégzed a feladataidat, és megéled az értékeinket.  Egyszerűen fogalmazva: Az, hogy HOGYAN csinálod a feladatod, épp olyan fontos, mint az, hogy MIT csinálsz. Ez olyan munkahelyet teremt, ahol a csapat minden tagja fontos, és mindenki számít.  


Mutasd az utat

A H&M-nél vezetőnek lenni annyit tesz, mint inspirálni, delegálni, visszajelzést adni és motiválni. Nálunk a vezetők példát mutatnak — az értékeink vezetik őket, és igyekeznek elősegíteni a munkavállalók és a vállalat növekedését.

Számos vezetőnket a vállalaton belülről választottuk ki. Képzéssel, támogatással és mentorálási programokkal segítjük a munkatársak fejlődését. A H&M-nél folyamatos tanulási lehetőségeket kínálunk, és olyan munkatársakat, akik ösztönöznek és támogatnak. 

Merj vezető lenni! 


Képzés és fejlesztés

A H&M-nél a tanulás a kultúránk része. Inspiráló belső képzéseket tartunk minden pozícióhoz. Olyan hely szeretnénk lenni, ahol a munkavállalók érzik, hogy megbecsülik őket, és felelősséget vállalhatnak saját fejlődésükért. Ezért eligazító képzési programokat tartunk minden munkavállalónknak. 

Hiszünk a belső munkakörök forgásában, és a belső előrelépési lehetőségekben. Világszerte számos piacon tevékenykedünk. Ütemes terjeszkedésünk számos lehetőséget teremt a nemzetközi pozíciókhoz is. 


Értékelések és nyílt párbeszédek

Egyik fő értékünk az őszinteség és a nyitottság. Ez azt jelenti, hogy kultúránkban nagy a visszajelzések szerepe. Rendszeres értékelésekkel és párbeszédekkel biztosítjuk munkavállalóink fejlődését és elégedettségét. Éves értékelések alkalmával személyre szabott fejlődési tervekkel támogatjuk munkatársaink fejlődését. Munkavállalóink személyes és szakmai fejlődése fontos része a H&M fejlődésének, csak így valósíthatjuk meg, hogy egy olyan hely legyünk, ahol együtt minden lehetséges.…