Állásajánlatok keresése

Számtalan karrierlehetőség

Mivel folyamatosan terjeszkedünk, mindig szükségünk van új tehetségekre – a cég minden területén. Csatlakozz hozzánk, ehhez az inspiráló, pörgős, izgalmas, folyamatosan változó környezethez, ahol a karrier lehetőségek végtelenek.

Hiszünk dolgozóinkban és ösztönözzük az új kezdeményezéseket, friss ötleteket. Továbbképzés és vezetői tanácsadás biztosítása mellett szinte végtelenek a H&M-nél a globális karrierlehetőségek. Azt szeretnénk elérni, hogy a H&M többet jelentsen egy munkahelynél  – nálunk egy lehetőségekkel teli karriert találsz.


Ismerd meg munkatársainkat

Egy sikeres karrier előléptetéssel és személyes fejlesztéssel – ismerd meg Pault!
Eladóból Globális HR vezető – ismerd meg Sannát!
Minden új pozíció új kihívásokat és lehetőségeket rejt – ismerd meg Silky-t!

Karrier a H&M-nél

Nálunk az előrejutásnak több módja is van Szakmai és személyes fejlődésedet a nemzetközi álláslehetőségek és a munka változékonysága segíti, mert nálunk könnyen kerülhetsz új beosztásba, és mindig új felelősségi köröket ismerhetsz meg. A világ számos piacán működünk, erőteljes terjeszkedésünk rengeteg lehetőséget nyit meg előtted egy nemzetközi karrierhez. 

At H&M there are no set career paths. We encourage you to play an active part in your career development. Do a great job here and now, put our values into practice – and be our future star!


Mindenki számít

A H&M szellemisége egyfajta köteléket hoz létre a világ minden táján dolgozó H&M-munkatársak között. Feladatkörödtől függetlenül Te is hozzájárulsz sikerünkhöz: egyrészt azzal, hogy teljesíted, ami rád van bízva, másrészt azzal, hogy értékeink szerint élsz. Száz szónak is egy a vége: AMIT teszel, éppoly fontos, mint az, HOGYAN teszed. Így olyan munkahely jön létre, ahol a csapat minden egyes tagja példaértékűen látja el munkáját, így a csapat fontos részévé válik.


Értékvezérelt vezetés

A H&M vállalatvezetési módszerének lényege az inspiráció, a küldetéstudat, a visszajelzés és motiválás. Vezetőink követendő példát mutatnak beosztottaiknak, cselekedeteik hátterében mindig a H&M értékek állnak, valamint az a törekvés, hogy a dolgozók tudása gyarapodjon, a vállalat pedig növekedjen.

Vezetőink zöme cégünk dolgozói közül került ki. Képzéseket, coachingot és mentorprogramokat nyújtunk fejlődésükhöz. 

Ahhoz, hogy a lehető legjobb böngészési élményt tudjuk nyújtani honlapunkon, cookie-kat alkalmazunk. Amennyiben úgy dönt, hogy továbbra is használja szolgáltatásainkat, azt feltételezzük, hogy ez nem zavarja Önt. További információk a cookiek-ról.