Állásajánlatok keresése

Európa egyik legjobb munkahelye

A Great Place to Work® intézet a H&M-et Európa 10 legjobb munkahelye között tartja számon.

A legjobb európai munkahelyek listája az ott dolgozó emberek minősítése alapján állt össze, akik aszerint osztályozták cégüket, hogy a belső irányelvek és munkamódszerek mennyire segítik elő a bizalom kultúrájának kialakulását – úgyhogy erre az eredményre igazán büszkék lehetünk!

A H&M-re jellemző vállalati kultúrát a mi remek kvalitású munkatársaink hozták létre. Ha az emberek jókedvű, kreatív és dinamikus munkahelyen dolgozhatnak, partnerek lesznek a növekedésben.


A Great Place to Work® intézetről

A Great Place to Work® egy kutatással, tanácsadással és tréningekkel foglalkozó, világszerte jelen levő cég. Céljuk, hogy a szervezetek felismerjék, a bizalom kultúrájának kiépítésével hogyan lehet belőlük jó munkahely, azután ezt megteremtsék és fenn is tartsák. A Great Place to Work 51 országban szolgálja ki a különböző cégeket, nonprofit szervezeteket és kormányzati szerveket.

Mit takar valójában a legjobb európai munkahelyek listája?

Az évente frissített legjobb európai munkahelyek listája azokat az európai szervezeteket tartalmazza, amelyek fontosnak tartják, hogy alkalmazottaiknak megteremtsék a bizalom kultúráját. A listán szereplő országok:  Ausztria, Belgium, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Írország, Olaszország, Luxemburg, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország és az Egyesült Királyság.

Az országos listákon több mint 2300 vállalat szerepelt. Európa 100 legjobb munkahelye ezekből került ki.