Állásajánlatok keresése

Természetesen járnak a juttatások!

A H&M-nél mi igazán gondoskodunk a munkatársainkról. Fontos számunkra, hogy úgy érezd, minden tekintetben jó bánásmódban részesülsz. Hosszútávon a siker kulcsa, hogy jól érezd magad. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy munkavállalóink világszerte nagyszerű juttatásokban részesülnek. Nézz utána!


Még olcsóbban vásárolhatsz

Mint azt biztosan tudod már, a H&M árai nagyon kedvezőek; azonban alkalmazottként még jobbak! Minden munkatársunk kedvezményt kap, ha a H&M-nél vásárol – bárhol a világon.


Részesülj a sikerünkből

A H&M Incentive Program (HIP) ösztönzi és megjutalmazza munkatársaink napi szintű odaadását és hosszú távú elkötelezettségét. Stefan Persson, az igazgatóság elnökének és családjának első adományát, valamint a H&M Csoport jövőbeli hozzájárulásait egyenlően osztjuk el munkatársaink között, beosztástól és fizetéstől függetlenül. Te, mint munkavállalónk, ugyanúgy részesülhetsz a H&M értéknövekedéséből, mint a részvényesek. Tudj meg többet!


Továbbképzés és fejlődési lehetőségek

A H&M minden szinten kínál belső továbbképzést. Azt szeretnénk, hogy a H&M-nél munkatársaink érezzék azt, hogy értékeljük őket és lehetőséget kapnak a fejlődésre. Ezt belső munkahelyi rotációval és akár nemzetközi előrelépési lehetőségekkel biztosítjuk. Bevezető tréningprogramot is nyújtunk az eladói, részlegvezetői, visual merchandiser és üzletvezetői pozíciókra.


Felmérés és nyílt párbeszéd

Véleményünk szerint a visszajelzés és a munka értékelése nagyon fontos alkalmazottaink elégedettsége és fejlődése szempontjából. Éves értékelésünk és a fizetéssel kapcsolatos felméréseink csak két dolog a fejlődést biztosító eszközök közül. Számunkra munkavállalóink személyes és szakmai előmenetele szerves része a H&M fejlődésének. Együtt tovább építhetjük a cég sikerét.