Állásajánlatok keresése

Kedves diákok!


Tanulás mellett dolgozni

Nagyon sokan keresnek meg bennünket azzal, hogy az iskolai szünidőkben van-e lehetőségük részmunkaidőben dolgozni nálunk. És a válasz: igen! Részmunkaidősként dolgozni üzletünkben egy H&M-karrier kiváló kiindulási pontja lehet. Ezáltal kiválóan megismerhetsz bennünket, és belenőhetsz egy teljes munkaidős vagy akár nemzetközi állásba is. A H&M munkahelyi kultúrája nyitott, a munkaidő rugalmas, és nagy a személyes felelősség.


Szakmai gyakorlat és gyakornokprogramok

Néhány országban alkalmazunk gyakornokokat az üzletekben, és időnként alkalom nyílik arra, hogy jelentkezz valamelyik irodánkba szakmai gyakorlatra. Az ehhez hasonló lehetőségeket a Munkalehetőségek aloldalon hirdetjük meg.

A svédországi központi irodában vannak olyan szakmai gyakorlatok és gyakornokprogramok, amelyekre jelentkezhetsz,például üzleti kontroller, IT, felvásárló és tervező területeken. Látogass el a H&M svédországi karrieroldalára, ott több információt találhatsz ebben a témában.


Szakdolgozatot vagy diplomamunkát írsz?

Szeretnél szakdolgozatot vagy diplomamunkát írni a H&M-ről? Nagyszerű! Azonban sajnos sem időnk, sem erőforrásaink nincsenek ezeknek a fontos projekteknek a támogatására. Mindazonáltal reméljük, hogy sok fontos információt fogsz találni itt, a hm.com honlapon.