Pretraži poslovne prilike

Visual Merchandiser


Pobrini se da trgovina izgleda odlično & da se naši kupci isto tako osjećaju.

Uloga koju ima Visual Merchandiser kreativna je i užurbana. Kao pravi ljubitelj mode predano pratiš najnovije trendove. Stiliziranje i predstavljanje odjevnih kombinacija tvoja su specijalnost. Kupac je u središtu svega što radiš zajedno sa svojim timom. Tvoja kreativnost i komercijalni način razmišljanja pomažu ti osmisliti inspirativno, relevantno i praktično iskustvo kupovine za naše kupce.

Kada bismo rekli da si strastveni obožavatelj mode, još uvijek ne bismo uspjeli dovoljno naglasili tvoju ljubav prema njoj. Znaš sve trendove i imaš odličan smisao za prezentiranje naših kolekcija na inspirativan i komercijalan način. U potrazi smo za odličnim timskim igračem i osobom koja pršti inspiracijom, no ujedno zna i kako inspirirati druge. Voliš biti u središtu svih zbivanja i uživaš u poslu u kojem je svaki dan drugačiji.

Tvoj posao je predstaviti naše odjevne predmete na atraktivan način te pratiti prodajne aktivnosti kako bi se osigurala uspješnost naših kombinacija. Preuzimaš odgovornost za uređenje izloga i prezentaciju naših proizvoda unutar trgovine — te pritom osiguravaš da trgovina u svakome pogledu izgleda zabavno i u skladu s modnim trendovima. Isto tako imaš zadatak vođenja i obučavanja svojih kolega u trgovini o Visual Merchandising-u i prezentiranju odjeće. Ujedno te u tvom radu potiče želja za ostavljanjem nezaboravnog dojma na sve koji dolaze u kontakt s našom robnom markom i našim zaposlenicima. Pokreće te težnja da svima pomogneš da odlično izgledaju te da se zbog toga još bolje osjećaju. 

Pobrini se da trgovina izgleda odlično & da se naši kupci isto tako osjećaju.
Postani Visual Merchandiser & više u H&M-u