Pretraži poslovne prilike

Sales Advisor


Doprinesi osjećaju dobrodošlice kod naših kupaca & slobodno budi ono što jesi.

U očima naših kupaca, upravo ti si H&M! Ljubazna si osoba koja podjednako voli modu i rad s ljudima.  Možeš uvelike utjecati na H&M trgovinu. Savjetovanje naših kupaca u smislu stila, u kombinaciji s izvrsnom uslugom, aktivnosti su koje te pokreću tijekom čitavog dana. 

Sales Advisor jedno je od naših najvažnijih radnih mjesta i odlična početna točka za tvoju veliku pustolovinu s H&M-om. Brojni naši Manageri započeli su svoje karijere u prodajnom prostoru.

U prodajnom prostoru sve je usredotočeno na odličnu uslugu za naše kupce. Kao Sales Advisor ne predstavlja ti problem rješavati nekoliko zadataka istovremeno i uživaš biti u pokretu. Istovremeno si pozitivna, otvorena i ljubazna osoba s odličnim smislom za modu. Možeš se pohvaliti i odličnim organizacijskim vještinama i uživaš u radu s timom ljudi koji su isto tako otvoreni i zainteresirani za modu kao i ti.

Rad u trgovini podrazumijeva predstavljanje H&M-a. Upravo ti si ta osoba koja našim kupcima na sve načine može ponuditi inspiraciju, savjete i pomoć. Bez obzira na to je li riječ o prodajnom prostoru, garderobama ili blagajničkom pultu – svakako radiš s ljudima i modom. Odlična usluga za naše kupce ujedno uključuje obradu pristiglih odjevnih predmeta i održavanje trgovine tako da bude primamljiva našim kupcima. Naravno, isto tako je važno da si neprestano u toku sa svim našim kampanjama i prodajnim aktivnostima. Bit će ti omogućeno da svoje ideje pretvoriš u stvarnost. Ako si u potrazi za pustolovinom, u H&M-u ćeš naići na uzbudljivo putovanje. 

Doprinesi osjećaju dobrodošlice kod naših kupaca & slobodno budi ono što jesi.
Postani Sales Advisor & više za H&M