Pretraži poslovne prilike

Instruktor tima u online Korisničkoj podršci

Instruktori tima u Korisničkoj podršci obavljaju vrlo važan posao. Uz stotine upita koji svakodnevno pristižu u odjel, instruktori tima neprestano su orijentirani na kupce, pozitivni su i pružaju izvrsnu uslugu, a svoje timove uče kako činiti isto.

Za instruktora tima tražimo osobu koja će prihvatiti odgovornost razvijanja svog tima i radnog mjesta. Moraš imati izvrsne upravljačke vještine, biti organiziran, aktivan i učinkovit. Tvoja je energija zarazna. Motiviraš i nadahnjuješ druge te znaš kako postići da tvoj tim postiže rezultate i pruža uslugu u skladu s H&M-ovim standardima. Također si izvrstan u komunikaciji.

 

Tvoj je posao izgraditi izvrstan, dugoročni odnos s kupcima te educirati svoj tim Korisničke podrške od petnaestak ljudi. Planirat ćeš i pratiti aktivnosti i ciljeve zajedno sa svojim timom i svojim voditeljima, a sve kako bi se što više povećala prodaja i profitabilnost pomoću izvrsne korisničke podrške. Također ćeš osigurati da se naše rutine uvijek provode.

Jedva čekaš da počneš? Ovo je tvoja prilika za jedinstvenu karijeru.

H&M upotrebljava kolačiće kako bi osigurao da imate ugodno iskustvo na njegovom web-mjestu. Ako nastavite upotrebljavati naše usluge, pretpostavit ćemo da ste to prihvatili. Saznajte više o kolačićima.